Digitális kikapcsolódás – ezt tedd zsebre

Kütyü Magazin - 2024. május 1.

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

Ezekkel a trendi telefonokkal garantált a digitális kikapcsolódás, és az önfeledt szórakozás az esti buliban. Végre lehetséges, hogy a közösségi médiától telítődött Z generáció tagjai is megéljék a pillanatot, és egy időre digitális detox módba kapcsoljanak. A készülékek használata gyors és rendkívül egyszerű.

Nokia 225 4G – Ne csak sprintre, hanem maratonra készülj

2,4 hüvelykes LCD-kijelző, 0,3 MP-es kamera vakuval, amely tökéletesen alkalmas Lo-fi YK2 stílusú képek készítésére. Bluetooth-csatlakoztathatósággal, 1450 mAh* akkumulátorral akár 9,8 óra beszélgetési idővel, két trendi színben, rózsaszín és sötétkék változatban lesz elérhető.

 

 

Nokia 235 4G és Nokia 215 4G

A Nokia 235 4G minden, ami a Nokia 225 4G, csak valamivel nagyobb kijelzővel. A készülék 2 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, és három különböző színben; kék, fekete és lila változatban lesz elérhető. A triót a Nokia 215 4G teszi teljessé, amely egy ízig-vérig klasszikus telefon – egyszerre stílusos és tartós. Barack, fekete és sötétkék színben lesz elérhető. ​ És persze aggodalomra semmi ok – mindhárom készüléken fut majd a Snake.

Adam Ferguson, a HMD Insight, Proposition and Product Marketing részlegének globális vezetője így kommentálta a bevezetést: "A Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G gyönyörű, alkalmazkodó funkciókkal rendelkező, zsebben is komfortosan hordható mobiltelefonok. A HMD-nél a fogyasztók igényeinek megfelelő készülékek fejlesztése a célunk. Vannak, akiknek olyan telefonra van szükségük, amivel könnyebben “kikapcsolhatnak”, és a digitális zajtól mentesen megélhetik a valódi pillanatot.

Ár és elérhetőség

A Nokia 225 4G sötétkék színben lesz elérhető Magyarországon, 25 990 Ft ajánlott fogyasztói áron, május közepétől.

A Nokia 235 4G kék, lila és fekete színekben lesz elérhető Magyarországon, 27 990 Ft ajánlott fogyasztói áron, május közepétől.

A Nokia 215 4G fekete színben lesz elérhető Magyarországon, 23 990 Ft ajánlott fogyasztói áron, május közepétől.

_________________________ 

*Az akkumulátorok újratöltési ciklusai korlátozottak, és az akkumulátor kapacitása idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort idővel ki kell cserélni.

Vissza