Internet Hungary 2001 konferencia Tihanyban

MTI Sajtóadatbank, 2001. október 5. 08:37
Az Internet Hungary 2001 szakmai tanácskozásra október 24-25. között várják a rendezők az internetes szakértőket és a világháló felhasználóit Tihanyban - közölte Csermely Ákos, a konferencia szervezőjének társelnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
A résztvevők elsősorban arról tanácskoznak majd, hogy az utóbbi egy évben hogyan változott a magyarországi internetszakma. Megpróbálnak választ adni arra, hogy milyen helyet tölt be az internet a gazdaságban, illetve hogy bekerülhet-e Magyarország az információs társadalmak élvonalába, vagy behozhatatlan lemaradással küszködik-e.

Csermely Ákos hozzáfűzte: a konferencián szó lesz arról is, hogy a vállalatok munkaeszközként vagy kommunikációs csatornaként használják-e a világhálót.

Az előadásokat az elektronikus kereskedelem, az internetes kommunikáció, az e-politika és a szórakoztatás köré csoportosították a szervezők.

Sükösd Miklós, az esemény másik szervezője kiemelte: ezen túl a kormányzati portálokról, az önkormányzati site-okról, továbbá az internetszabályozásról, a szerzői jogokról, valamint a világháló biztonságáról folytatnak megbeszélést a résztvevők. Emellett eszmecserét folytatnak a média internetes megjelenéséről, a hírszolgáltatás és a szórakoztatás ötvöződéséről, valamint az interneten fellelhető televíziós műsorokról is - tette hozzá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09