Hogyan találjunk könnyen és gyorsan használt gépjárművet?

OTS - Cégvonal, 2002. május 13. 17:33
Újraindul a széles körű szolgáltatást nyújtó http://www.truckmarkt.de internetes piactér. Immáron 8 nyelven kereshetnek azok, akik használt gépjárművet szeretnének vásárolni.
A piactéren megjelenő ajánlatok a TruckMarkt.de újság hirdetéseiből, valamint a Verkehrs-Rundschau és az Omnibusrevue apróhirdetéseiből tevődnek össze. A használt gépjárművek adásvételére szakosodott hirdetési újsággal azonos elnevezésű TruckMarkt.de webhely a 4 hónapos átépítést követően teljesen megújult külsővel és tartalommal várja az odalátogatókat.

A webhely - az angol és német nyelvű verzió mellett - spanyol, francia, orosz, török, román és lengyel nyelven is olvasható.

Az internetes piacon a használt gépjárművek széles skálája található meg, több mint 7 ezer ajánlat várja az érdeklődőket. A tehergépkocsiktól, a buszokon, az építőiparban használatos gépjárműveken és felszerelésen át a trailerekig és a speciális járművekig minden megtalálható. A keresés felületét átalakították, a felhasználók immáron részletesebben kereshetnek a különböző modellek között, és keresési feltételt is definiálhatnak.

A http://www.truckmarkt.de mindezek mellett kiegészítő szolgáltatást is nyújt. A gépjármű-értékesítők például hasznos linkeket találhatnak itt, amelyek virtuális bemutatótermekbe vezetnek, olvashatnak teszteredményekről, új matricákról, gépjármű-finanszírozási kérdésekről, valamint feliratkozhatnak egy e-mail hírlevélre is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50