SAP: kiskereskedőknek szánt webes munkaerő-szervezési megoldás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 15. 15:36
Az SAP AG által bemutatott, kiskereskedőknek szánt webes munkaerő-szervezési megoldása a vállalat minden szintjéről követhető, analitikus és költséghatékony vállalatirányítási folyamattá alakítja a munkaerő beosztását és optimalizálását.
Az SAP a kiskereskedelmi munkaerő management megoldások szegmensében elfoglalt vezető pozíciójára építő, új munkaerő-szervezési funkciók biztosítják a kiskereskedők számára a munkaerő-beosztás központosított környezetben történő automatizálásához szükséges rugalmasságot, a statisztikai jelentéskészítés lehetőségét és a többi rendszerrel integrálható, nyílt architektúrát. A bejelentésre az NRF (National Retail Federation) amerikai kiskereskedelmi szövetség január 12. és 15. között, New York City-ben megrendezett éves konferenciáján került sor.

A mySAP Retail megoldás ez év végén bevezetendő, új munkaerő-szervezési funkciója egy olyan optimalizációs motorra épül, amely a különféle súlyozott változók - köztük a munkaerő-szükséglet, az egyéni képességek, a fizetés, a dolgozói hiányzások, a munkahelyi szabályok és a teljesítménynormák - kiegyensúlyozása révén meghatározza az egyes kiskereskedelmi egységek működésének elképzelhető legideálisabb beosztását. Az új megoldás fejlesztésének alapját, az SAP a több telephelyet fenntartó kiskereskedők ágazatspecifikus szükségleteihez igazított mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) megoldás kulcsfontosságú munkaerő-szervezési funkciója adja. A jövőbeni módosítás lehetőségének köszönhetően a webes képesség a későbbiekben más, hasonló munkaszervezési problémákkal küzdő ágazatokban is alkalmazható.

Kulcsszavak: ügyvitel CRM SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50