A BKIK új szolgáltatása: Elektronikus Külkereskedelmi Portál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 4. 17:03
A BKIK (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) országos hatókörű szolgáltatása az Elektronikus Külkereskedelmi Portál. Az internet-alapú szolgáltatás, amely a Széchenyi-terv támogatásával készült el, lehetőséget nyújt a hazai és külföldi vállalkozóknak üzleti ajánlatok elhelyezésére, valamint az ajánlatok közötti célirányos keresésre.
A www.tradeinform.hu felületen a vállalkozók részletes tájékoztatást kapnak a külkereskedelemmel és a vállalkozásokkal kapcsolatos jogi, üzletviteli kérdésekről, valamint megtekinthetik a vonatkozó jogszabályokat. A tájékoztató anyagokhoz az egyes fogalmakat ismertető szótár is tartozik. A komplex szolgáltatás érdekében az Elektronikus Portálon az érdeklődők a vállalkozásokhoz kapcsolódó internetes oldalak gyűjteményét is megtalálják a Baross Trade Point Budapest felújított oldalain. Az oldalon ingyenesen regisztrálhatja magát a jelentkező követve az útmutatásokat.

A rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy egy-egy vállalkozás 3 hónapos időtartamra megjeleníthessen 3-4 ajánlatot, illetve helyet kapjon a tematikus /szakmai / névsorban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50