EPSON Stylus Photo R200: Brilliáns fotók kezdőknek

forrás Prim Online, 2004. február 16. 11:23
Az EPSON új fotónyomtatója egyrészt már ismert fotónyomtatási lehetőségekkel győzi meg a digitális fotózást kezdőket, mint a szegélymentes, A4-es méretű nyomtatási kép, valamint a hosszú ideig színhű, és élethű nyomtatott kép, másrészt az EPSON Stylus Photo R200 képes nyomtatható felületű CD- és DVD-re közvetlenül nyomtatni, széles körű alkotói szabadságot kínálva ezzel a felhasználóknak.

A Print Image Framer szoftver segítségével akár egyéni keret is készíthető, mely a kinyomtatott fotóra szintén közvetlenül felvihető. A fotónyomtató a Print Image Matching-nek (=nyomtatásikép-összeegyeztetés) köszönhetően más gyártó digitális kameráival is kompatibilis, felismeri ezen kamerák különböző felvételi paramétereit és optimálisan megjelenített képpé alakítja azokat.

A kiváló képminőségért többek között a rendkívül nagy felbontás kezeskedik - 5.760 × 1.440 optimalizált dpi -, mely mindezidáig újnak számít ezen a területen. A készülék ugyanakkor hat külön festékpatronjának köszönhetően nagyon gazdaságosan működtethető. Az EPSON PhotoPC L-300 és L-400 típusú digitális kamerák tulajdonosai minden bizonnyal különösen örülni fognak az EPSON cég új, a digitális kamera segítségével történő képrögzítéssel, és képmegjelenítéssel most ismerkedő felhasználók részére kifejlesztett nyomtatójának, hiszen USB-kábellel összekötve közvetlenül a kameráról, számítógép nélkül lehet vele nyomtatni. Mindez azonban korántsem az összes jellemzője a kis fotónyomtatónak, hiszen csak mintegy 34 másodpercre van szüksége egy szegélynélküli, 10×15 cm-es kép kinyomtatásához. Az EPSON Stylus Photo R200 már kapható a magyar piacon. Ára 39 900 forint.

Kulcsszavak: Epson printer fotó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50