IBM: PLM konferencia és termékbemutató

Kovács Attila, 2004. június 9. 15:54
Mintegy száz résztvevővel rendezett június 9-én, a margitszigeti Hotel Thermálban termék életciklus-kezelési (PLM) konferenciát az IBM Magyarországi Kft. A rendezvényen és azt kísérő sajtótájékoztatón bemutatták az IBM PLM Express termékportfoliót és a francia Dassault Systems céggel e téren végzett együttműködéseket.
Rimo Nikkilae, az IBM PLM megoldások üzletág regionális menedzsere a fórumon tartott előadásának rövidített változatát adta elő a sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta, hogy a mostani, az on-demand üzletvitel korszak kezdete, amelynek kulcsszava az integráció, és ebben a PLM-nek kulcsszerepe van. Bejelentette, hogy az IBM bővítette PLM Express csomagját, hogy meg tudjon felelni azoknak a kihívásoknak, amelyekkel az elektronikai termékeket gyártó kis- és középvállalkozásoknak szembe kell nézniük. Az új PLM Express portfolió lehetővé teszi a közepes méretű elektronikai vállalatoknak, hogy felgyorsítsák a termékfejlesztést, elősegíti a termék-innovációt és az együttműködést ( PLM Express Solution for Electronics Míanufacturers, ami Catia V5-re alapozott megoldáscsomag).

A Dassault Systems képviselője, Pascal Girard bemutatta a cége PLM megoldás portfolióját (Catia, Delmia, Enova, SmarTeam),és azt, hogyan tudja ezzel a kis- és közepes vállalatokat segíteni. Kiemelte, hogy a kis cégeknél a PLM-be fektetett költségek megtérülésének ideje kevesebb, mint két év. Az IBM szakembere szerint a cég PLM megoldásainál a befektetés 50%-a a hardver és szoftver költségekre, míg másik 50%-a a szolgáltatásra, tanácsadásra megy el. Ez az arány tisztán CAD alkalmazásoknál 75-25%.
Kulcsszavak: PLM konferencia IBM-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09