Új PeopleSoft és TimesTen szoftververziók az Oracle-től

forrás Prim Online, 2005. október 20. 17:04
Az Oracle bemutatta a PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management (SRM), a PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management (SCM), valamint a PeopleSoft Enterprise Financial Management új, 8.9-es verzióit A vállalat szintén bejelentette, hogy már kapható a nemzetközi kereskedelmi forgalomban az Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0. Ez a TimesTen 2005. júniusi felvásárlása óta az első frissítése az Oracle adatbázisok működését a memóriában való adatkezeléssel felgyorsító megoldásnak.
PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management 8.9

A PeopleSoft SRM 8.9 három területen nyújt új előnyöket. A szállítókiválasztás optimalizálásával és a teljes költségen alapuló modellezéssel megtalálható az optimális egyensúly az ár, az egyéb költségek, a minőség, a kockázat és az innovatív tartalom között. Másrészt az átfogó szerződés-nyilvántartással a szerződéskötéskor kialkudott engedmények a szerződés teljes élettartama során következetesen érvényesíthetők, vagyis realizálhatók a potenciális megtakarítások. Harmadszor pedig a rendszerbe "beépített" legjobban bevált beszerzési módszerek leegyszerűsítik az igénylések menetét, így a vállalatnál szélesebb körben terjedhet el az ésszerűen szabályozott számítógépes igénylés, és a megoldás segít kordában tartani a szolgáltatásokra fordított összegeket

PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management 8.9

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 számos jelentős szakágazati funkcióval bővült. Az egyes iparágak speciális igényeit célzó fejlesztések olyan bevált gyakorlati módszerekre épülnek, amelyekkel a vállalatok átfogó üzleti folyamatokba szervezve tevékenységüket rugalmasan igazodhatnak ügyfeleik változó rendelésteljesítési igényeihez.

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 világosan definiált telepítési, konfigurálási és integrálási műveletei megkönnyítik az alkalmazás teljes élettartamának felügyeletét.

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 további új jellemzői: a pontos és gyors teljesítést szolgáló készletgazdálkodási motor, a nagykereskedelemi disztribúció támogatása, az önkiszolgáló funkciók gyorsabb bevezetése, a beszerzéstől a szállítói számlák kifizetéséig terjedő folyamatok automatizálása a leginkább bevált módszerek alapján.

Enterprise Financial Management 8.9

Az új programverzió a felhasználók által sugalmazott számos tökéletesített funkció mellett új alkalmazási modulokat is tartalmaz. Kiváló alapot nyújt a PeopleSoft-felhasználóknak az Oracle következő generációs vállalati alkalmazásplatformjára, az Oracle Project Fusion egységes környezetére való átálláshoz.

A szoftver szigorúbb pénzgazdálkodással, átláthatósággal és elszámoltathatósággal segíti a különböző hatósági szabályok érvényesítését, köztük a Sarbanes-Oxley-féle törvény követelményeinek és az International Financial Reporting Standards (IFRS) pénzügyi beszámolókra vonatkozó nemzetközi előírásainak betartását. Emellett számos továbbfejlesztéssel segíti a hatékonyabb projektirányítást és kockázatmérséklést, és új megoldásegyüttessel szolgálja a teljes élettartamra kiterjedő eszközgazdálkodást.

Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0


Az új verzió nagyban javítja a gyorsítótárazás teljesítményét és rendelkezésre állását, megnöveli a memóriában működő adatbázisok és adat-gyorsítótárak lehetséges méretét, szorosabban együttműködik az Oracle más termékeivel, és szélesebb körű támogatást nyújt az SQL-hez, a Javához és a hasonló ipari szabványokhoz. Ezáltal az Oracle teljes és átfogó adatkezelési megoldást nyújthat a valós idejű, beágyazott és ügyfélközeli rendszerektől egészen a nagyméretű vállalati adatbázisokig és adattárházakig.

Egyre több felhasználó igényel olyan szabványokra épülő megoldást, amellyel a nagy mennyiségű adatot kezelő alkalmazások azonnali válaszidővel reagálhatnak, rendkívül rugalmasan méretezhetők és folyamatosan rendelkezésre állnak. Ezt felismerve az Oracle gyorsan reagált, és az Oracle TimesTen In-Memory Database működését szorosan integrálva azt az Oracle-adatbázisok valós idejű adat-gyorsítótárává fejlesztette. A 6.0-s verzió az Oracle TimesTen és az Oracle Database legjobb tulajdonságait ötvözi a vállalati adatkezelési környezetekhez szánt integrált valós idejű gyorsítótárazással. Ezáltal a nagy távközlési és pénzügyi szolgáltatók, légitársaságok, utazási irodák, honvédelmi és nemzetbiztonsági szervezetek, illetve az üzletiintelligencia-megoldásokat és szolgáltatásorientált architektúrát alkalmazó, valós idejű működést igénylő más szervezetek élvezhetik az azonnali adatelérés előnyeit az olyan időzítésérzékeny rendszerekben, ahol a siker néha ezredmásodperceken múlhat.
Kulcsszavak: adatbázis Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50