Az SAP tovább erősíti KKV-piaci jelenlétét

forrás Prim Online, 2006. február 6. 11:49
39 új partnermegoldással bővül az SAP ágazati vertikumokba szánt vállalatirányítási portfóliója, amelynek alkalmazásait több mint 7100 középvállalat használja világszerte.
A kis- és középvállalatok (KKV) ágazati és erőforrás-szükségleteinek kielégítésére szánt vállalatirányítási portfóliót tovább bővítve az SAP AG további 39 minősített mySAP All-in-One partnermegoldást mutatott be. A szoftvereket az alábbi országokban működő SAP-partnerek fejlesztették és forgalmazzák: Ausztrália, Belgium, Kína, Dánia, Magyarország, Németország, India, Olaszország, Korea, Új-Zéland, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok. Az ágazatspecifikus üzleti folyamatokat bevált gyakorlattal támogató kínálat új megoldásai a biotechnológiától és az építőipartól kezdve a szállítmányozáson keresztül a légi közlekedésig és a divatcikkek kiskereskedelméig sokféle területet érintenek. A 39 új elemet is beszámítva több mint 100 új megoldással gazdagodott az elmúlt 12 hónapban a világ legnagyobb, KKV-nek szánt mikrovertikális megoldás-portfóliója. Ezzel a mySAP All-in-One partnermegoldások száma megközelíti a 600-at. Az 50 országban forgalmazott alkalmazásokat több mint 7100 ügyfél használja világszerte.

Magyarországon a BCS Business Consulting Services Kft., az ERP Consulting Informatikai és Tanácsadó Kft., a HostLogic Kft., az itelligence Hungary Kft., a MÁV Informatika Kft., a Mindsystem Consulting Kft., a MySMB tanácsadó és Informatikai Szolgáltató Kft. és a Unitis Rendszerház Rt. kínál összesen tíz, a középvállalatok számára kifejlesztett és az SAP által minősített ágazati megoldást, úgynevezett „add-on”-t. Ezen partnermegoldások jelentékeny hányada kereskedelemben tevékenykedő vállalatokat célozza meg, található közöttük azonban víz- és szennyvízszolgáltató cégek, fogyasztói cikkeket gyártó cégek, illetve  kommunikációs, szakértői és jogi szolgáltató cégek számára kifejlesztett integrált vállalatirányítási szoftverek is. (További információkért kérjük, látogasson el a http://www.sap.com/hungary/solutions/kkv/allinone/industries/index.epx weboldalra!)

„Célunk, hogy egyre több magyarországi SAP- partner fejlesszen olyan ágazati megoldásokat, amely iparág-specifikus módon egészíti ki az SAP által kínált funkciókat, hiszen a technológiai lehetőség erre adott, a piaci érdeklődés pedig, az ügyfelek specializálódása alapján egyre nyilvánvalóbb.” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Nógrádi Zsolt, az SAP Hungary Kft. partner menedzsere.

A középvállalatoknak olyan vállalatirányítási megoldásokra van szükségük, amelyek biztosítják számukra a nagyobb versenytársaik által élvezett előnyöket, ugyanakkor árukat és méretüket tekintve a KKV-k erőforrásaihoz igazodnak. A KKV-k a gyors eredményeket és megtérülést is fontos szempontként kezelik, és kiváló szintű támogatásban részesülő szoftvereket keresnek. Az SAP partnereinek mySAP All-in-One megoldásai segítségével bevált ágazati gyakorlatot vezethetnek be üzletmenetük központi területein, a testre szabási lehetőségeknek köszönhetően pedig azokat az egyedi folyamatokat is megőrizhetik, amelyek megkülönböztetik őket kisebb és nagyobb versenytársaiktól.

Integrált ágazati szakértelem

A minősített mySAP All-in-One partnermegoldások előre meghatározott üzleti folyamatokat és bevált ágazati gyakorlatot támogatnak, és az adott ügyfél konkrét szükségletei szerint, egyedileg konfigurálhatók. Az SAP értékesítési partnerei az SAP által kidolgozott bevált gyakorlat (SAP Best Practices) alapján építik meg a megoldásokat. Az SAP és partnerei több mint 33 év, különböző vállalati méretszegmensekben szerzett tapasztalatok alapján állították össze az SAP Best Practices alapanyagát. A partnerek által hozzáadott képességek lehetővé teszik az egyedi ágazati ismereteket és szakértelmet igénylő mikrovertikális folyamatok támogatását. A meghatározott funkcionalitást nyújtó mySAP All-in-One megoldásokat az SAP partnerei értékesítik, vezetik be és támogatják.

Az SAP partnerei számos mikrovertikális ágazat számára fejlesztettek mySAP All-in-One megoldásokat: gyógyszergyártás, fogyasztási cikkek (élelmiszer) gyártása, élelmiszer-kiskereskedelem, tengeri szállítmányozás, projektirányítás, építőipari szerelvények gyártása, áruszállítás és raktározás, vegyipar, textilipar, nyomdaipar, gépkocsi-márkakereskedelem, acéltermékek gyártása, gyémántkereskedelem és promóció. Az új megoldásokra, elérhetőségükre és fejlesztőjükre vonatkozóan a kapcsolódó adatlap szolgál bővebb tájékoztatással (http://www.sap.com/company/press/factsheets/A1solution.epx).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09