Korlátlan mobilitás: a Fujitsu Siemens Computers a CeBIT-en

forrás Prim Online, 2006. március 20. 14:34
A termékekbe beépített UMTS támogotás, korlátlan mobilitás volt a Fujitsu Siemens Computers egyik fő témája a CeBIT 2006 kiállításon. Az idei hannoveri rendezvényen Európa egyik vezető IT-berendezés szállítója négy olyan terméket is bemutatott, amely integrált technológiával támogatja a következő generációs mobil kommunikációt. Az 1-es csarnok G51-es standjának középpontjában a dinamikus adatközpont (Dynamic Data Center) megoldásai kaptak helyet. A látogatók saját szemükkel győződhettek meg az ágazatvezető szerverteljesítményről és rugalmasságról, valamint a kétmagos szervertechnológia előnyeiről. A vállalat könnyen kezelhető termékekből álló digitális otthoni portfólióját is kiállította a világ legnagyobb informatikai szakvásárán. Az idei CeBIT-en a Fujitsu Siemens Computers szlogenje: „Drive your business – turn on your life!”

MYRICA TV

Az új MYRICA VQ40-1 LCD TV és MYRICA PQ42-1 / PQ50-1 plazmatelevíziók új mércét állítanak a HD-képminőség terén. Valamennyi egység támogatja a HDMI és DVI digitális videó-bemenetet.

SCALEOVIEW S20-1W


A rendkívül vékony (2,07 mm-es) fémházba szerelt, nagy teljesítményű, stílusos SCALEOVIEW S20-1W TFT-monitor a legújabb vizuális technológiával dolgozik. A 20,1 hüvelyk képátlójú egység digitális DVI-csatlakozója fantasztikus képminőséget és torzításmentes videomegjelenítést biztosít. A szélesvásznú méretarány munkára, játékra és videofilmek nézésére egyaránt ideálissá teszi a monitort.

Univerzális távvezérlő


A Fujitsu Siemens Computers digitális otthoni termékeinél kiemelt cél az egyszerű használat. A CeBIT-en bemutatkozó, új univerzális távvezérlő gazdáinak ezután nem kell több távvezérlőt tartaniuk a nappaliban. A divatos, ergonomikus kialakítású egység a jellemzően nappaliban használt rendszerek mindegyikét vezérli: köztük a Microsoft Media Center-alapú rendszereket, pl. a SCALEO E Media Center PC-t, az ACTIVY Media Centert, az ACTIVY Media Playert és a MYRICA televíziókat. A Fujitsu Siemens Computers termékei mellett más, infravörös technológiával távvezérelhető eszközökkel (pl. térbeli hangzást nyújtó hangszóró-rendszerekkel) is együttműködik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09