Adobe flash technológia a Sony PlayStationban

Kovács Attila, 2006. május 2. 08:14
Az Adobe bejelentette, hogy a Sony átvette, és a Japánban, Észak Amerikában és Európában megjelent PSP (PlayStation Portable) rendszerszoftver 2.70 verziójába integrálta a Macromedia Flash technológiát. A PSP felhasználók Flash-kompatibilis játékokkal játszhatnak és web-böngésző lehetőségeket élvezhetnek az internet több millió flash által támogatott honlapján járva.
A flash technológia segítségével az OEM-ek, a szórakoztató elektronikai eszköz gyártók és szolgáltatók különféle testre szabható felhasználói felületeket és tartalmakat biztosíthatnak a különböző eszközökon és operációs rendszereken. A Flash Player SDK a szórakoztatóelektronikai eszközökhöz kifejlesztett Flash keret, amit digitális fényképezőgépekbe, elektronikus játékokba, set-top boxokba, gépkocsi navigációs rendszerekbe, okostelefonokba, stb. építenek be.

Az Adobe szerint a Flash Player SDK csökkentheti a telepítési költségeket, és a konkurens megoldásoknál gyorsabban képes tartalmat és felületet szolgáltatatni. Jelenleg több mint 65 millió flash technológiát ismerő eszköz található a világon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09