Az XAPT kanadai leányvállalat első komoly szerződése

forrás Prim Online, 2006. július 1. 13:05
Az XAPT Hungary Kft. márciusban megalakított kanadai leányvállalata a Medisys Health Group, Kanada egyik legnagyobb egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjával kötött szerződést Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer bevezetésére.
Medisys Health Group a torontói tőzsdén jegyzett cég, amely 750 alkalmazottat foglalkoztatva Kanada egész területén nyújt egészségügyi szolgáltatásokat több mint 4000 vállalati ügyfél számára (http://www.medisys.ca/index-en.htm).

A tervek szerint jövő év elejétől élesben működő, legalább 100 munkatárs által használt Dynamic AX rendszer a Medisys Health Group teljes ügyvitelét átfogja majd a több fázisban megvalósítandó bevezetés után.

A projekt júniusban indult első fázisában az alap Dynamics AX rendszer modulok kerülnek bevezetésre a Medisys Health Groupnál, amelyek interfészek segítségével kapcsolódnak a cégcsoportnál jelenleg alkalmazott egészségügyi rendszerekhez. A második fázisban kerül bevezetésre a kanadai bérszámfejtés, humán erőforrás és az AX vállalati portálja. A harmadik fázis során a jelenlegi egészségügyi szolgáltató megoldás kiváltására kerül sor a Dynamics AX egészségügyi rendszerével.

„A szerződés több szempontból is fontos az XAPT számára” – mondta dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT csoport ügyvezető igazgatója. „Egyrészt ez a márciusban megalakított kanadai leányvállalat első komoly szerződése, így megalapozza a cég működését, és bizonyítja, hogy a magyartól eltérő észak-amerikai piacon is megvan az igény a vállalatirányítási és a Microsoft Dynamics AX bevezetésével kapcsolatos tudásunkra és tapasztalatunkra. Másrészt ez egy egészségügyi projekt, ezért nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy a következő években idehaza, valamint a régió más országaiban is nagyobb figyelmet kapnak a korszerű informatikai rendszerek az egészségügyben, amellyel az ügyfélkiszolgálás és a hatékonyság javítható. Ennek jó eszköze lesz az XAPT által megvalósítandó Microsoft Dynamics AX rendszer.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50