Logitech - YouTube webkamerás videocsere

forrás Prim Online, 2006. július 13. 11:42
A Logitech marketing együttműködési megállapodást írt alá a YouTube videómegosztó internet oldallal, így a Logitech QuickCam webkamerák felhasználóinak ezentúl egyszerűbb lesz videókat feltölteniük a világ legnagyobb  szórakoztató videókat bemutató internetes oldalára. A Logitech tervei szerint a Logitech QuickCam szoftverének következő generációjában már közvetlen hivatkozás lesz a YouTube.com címére, amiért cserébe a YouTube hivatalos partnereként hirdeti majd a Logitech nevét.
A Logitech QuickCam webkamerái és a Logitech Video Effects szoftver a népszerű videocserélő weboldal felhasználói között igazi kedvenceknek számítanak. A Logitech QuickCam webkamerák tulajdonosai eddig összesen 5 millió Video Effects kiegészítőt és figurát töltöttek le maguknak a Logitech.com oldalon lévő 140 különböző lehetőségből. A letölthető készletet minden hónapban újakkal egészítik ki, amik a szezon nagyobb eseményeinek és ünnepeinek hangulatához illeszkednek. Ebben a hónapban például a Labdarúgó Világbajnokság jegyében kerültek fel újdonságok. Internetes sztárnövendékek is használják ezeket az animációs kiegészítőket – szemüvegeket, szakállt, vagy éppenséggel egy hajba tűzhető nyílvesszőt – hogy színesebbé varázsolják videóikat. Mások az internetre feltöltött videóikban teljesen lecserélik saját képmásukat egy háromdimenziós rajzfilmfigurára (úgynevezett „avatar”-ra).

A Logitech új, nyár végétől letölthető QuickCam szoftverében intuitív ikonvezérelt felületen lehet majd megváltoztatni a kamera beállításait, elindítani a videotelefon alkalmazásokat, bekapcsolni a Logitech Video Effects kiegészítést, valamint videókat rögzíteni. A felületen lesz egy blog/megosztás oldal is, amin keresztül gyorsan elérhetővé válik a YouTube világa.

A YouTube segítségével az emberek könnyedén feltölthetik videóikat, és megmutathatják azokat másoknak is a www.YouTube.com címen, más weboldalakon, blogokban vagy e-mailben is. A vállalat weboldala jelenleg napi 50 millió videoletöltést szolgál ki, és több, mint 65.000 új videoklipet töltenek fel rá naponta.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05