Az Espirit az SAP-t választotta

forrás Prim Online, 2007. január 28. 11:02
A fiatalos életstílust megtestesítő Espirit márka a mySAP ERP-t választotta platformként globális kis- és nagykereskedelmi tevékenysége támogatására. Az Espirit az SAP segítségével szeretné javítani folyamatai eredményességét és hatékonyságát, felfuttatni forgalmát és támogatni a nemzetközi növekedést. A szerződés az SAP for Retail megoldások és az SAP Apparel and Footwear alkalmazás szállítására szól.
Az Espirit a jövőben integrálni fogja különféle alkalmazásait – köztük az SAP-tól korábban beszerzett pénzügyi és üzletiintelligencia-szoftvereket – az újonnan beszerzett komplett kiskereskedelmi csomaggal, valamint a ruha- és cipőgyártó vállalatoknak szánt ágazatspecifikus alkalmazással. Ez a lépés támogatja a cég növekedési stratégiáját, és lehetővé teszi, hogy az Espirit a vertikális üzleti modellnek megfelelően összehangolja egymással a kis- és nagykereskedelmi tevékenységet az ellátási láncon belül.

Az Espirit az SAP NetWeavert választotta platformként a nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúra, az Enterprise SOA megvalósítására. Az üzleti folyamatok létrehozását és összehangolását támogató Enterprise SOA koncepció a dinamikus értékesítés fenntartása, az árbevétel növelése, a nemzetközi rendszerbevezetések végrehajtása és az üzleti modell folyamatos megújítása terén nyújt segítséget a vállalat számára.

Az SAP Apparel and Footwear bevezetésével az Espirit átfogó jelleggel irányíthatja teljes globális ellátási hálózatát. Az SAP integrált kiskereskedelmi és ellátásilánc-megoldásai közvetlen kapcsolatot teremtenek a kínálat és a kereslet között, lerövidítik az átfutási időket, és lehetővé teszik a felhasználó cég számára, hogy gyorsan reagáljon az ügyféligények változására.

Espirit - az életstílusmárka
A fiatalos életstílust megtestesítő, nemzetközi Espirit márka a megfizethető luxus jegyében kínálja termékeit. A csoport 12 bevezetett termékcsaláddal rendelkezik a női, férfi- és gyermekruházat, a fiatalos divatcikkek, cipők és különféle kiegészítők szegmensében. Hatszázhatvan közvetlenül irányított kiskereskedelmi üzlettel és 11 450 nagykereskedelmi értékesítési hellyel rendelkezik világszerte.


Safe Passage program
Az SAP átfogó Safe Passage programja azoknak az Oracle-ügyfeleknek szól, akiket érintenek az Oracle-, PeopleSoft-, JD Edwards-, Siebel- és Retek-megoldások élettartamának lejáratával kapcsolatos bizonytalanságok. A Safe Passage program elemei: hozzáférés az SAP ERP és egyéb piacvezető szoftvereihez; a meglévő Oracle EBS, PeopleSoft, JD Edwards, Siebel Systems és Retek beruházások védelme; finanszírozási lehetőségek (SAP Financing); a SAP NetWeaver platform által kínált azonnali integráció előnyei; migrációs támogatási szolgáltatások. Ezen túlmenően, az ügyfelek karbantartási szolgáltatásokat is igénybe vehetnek egyes PeopleSoft és JD Edwards megoldásaihoz az SAP leányvállalata, a TomorrowNow és az SAP kis- és középvállalatokra szakosodott partnerhálózata közvetítésével.


SAP Apparel and Footwear
Az SAP Apparel and Footwear kimondottan a ruha- és cipőgyártó cégek speciális szükségleteire készült, integrált, átfogó alkalmazás. Teljes körű ellenőrzést biztosít a ruha- és cipőgyártó vállalatok számára ellátási láncuk fölött: a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a végtermék elkészítésén át a nagykereskedelmi tevékenységig. A globális stratégiák megvalósítását és az egyenletesen kiváló minőség fenntartását támogató alkalmazás a globális beszerzés, a házon belüli és offshore gyártás, az alvállalkozói munka és a közvetlen szállítás folyamatait is lefedi.


SAP for Retail
Az SAP for Retail megoldásportfólió segít a kiskereskedőknek jobban megérteni üzleti folyamataikat, és eredményes működéssel fenntartani ügyfeleik, dolgozóik és részvényeseik elégedettségét. A portfóliót végponttól végpontig terjedő kiskereskedelmi megoldások; szortiment-kezelő és -tervező szoftverek; (a Triversity megvásárolt és integrált POS-megoldásaira épülő) üzletvezetési alkalmazások, valamint alapszintű finanszírozási és HR-megoldások alkotják. Az SAP for Retail segítségével a különböző méretszegmensek kiskereskedői gyorsan és nyereségesen hozhatnak sikeres üzleti döntéseket, és olyan kiszolgálást nyújthatnak, amely hozzájárul a hűséges vásárlói kör kiépítéséhez.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50