Ingyenes postafiók a Pannontól

MMS-ben is olvashatjuk leveleinket

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:04
A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bővült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítőt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkről.
Az E-mail Studio ingyenes e-mail postafiók: a címünkre érkezett elektronikus leveleket olvashatjuk, válaszolhatjuk meg. Az E-mail Studio még többet is kínál, hiszen egy egyszerű beállítás után megkaphatjuk az e-maileket a mobiltelefonra SMS-ben vagy akár MMS-ben is. Az MMS-értesítő segítségével gyakorlatilag az e-mail teljes szövege elolvasható, illetve egyes csatolmányok is megtekinthetőek. A feladó vagy tárgy alapján beállíthatjuk milyen levelekről szeretnénk értesítést kapni valamint, hogy a rendszer magát az e-mailt is elküldje. Az SMS-értesítő ára darabonként bruttó 6,20 forint, az MMS-értesítőé 25 forint. A Pannon az E-mail Studio használatához ingyenes spam-szűrést biztosít és lehetőség van e-mailek internetről, WAP-ról, POP3 vagy IMAP4 protokollal történő letöltésre is. E-mail címünk meghatározásakor választhatunk a pannonmail.hu, a djuice.hu és az emailstudio.hu végződések közül.

Újdonság az E-mail Studio 50 csomag, mellyel mindössze bruttó 240 Ft havidíjért 50 SMS-értesítő mellé az alap 40 Mb-on felül még 50Mb extra tárhelyet is kapunk, továbbá biztonságos (SSL) kapcsolaton keresztül használhatjuk a szolgáltatást.

A szolgáltatásra regisztrálhatunk a www.emailstudio.hu oldalon, de a WAP-on is aktiválhatjuk. Az E-mail Studio 50 csomag megrendelhető a díjmentesen hívható 1741-es számon.
Kulcsszavak: UMTS mobilszolg Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09