SAP-Cisco csoportmunka megoldások

forrás Prim Online, 2007. április 26. 19:15
A Cisco bejelentette, hogy egy átfogó megállapodás részeként az SAP-val összefogva intelligens és rugalmas, együttműködésen alapuló csoportmunka megoldásokat fejleszt a vállalatok számára. A SAP 2007 júniusától a Cisco TelePresence rendszert vezeti be felsőkategóriás virtuális tárgyaló megoldásként saját globális hálózatában.
Az együttműködés keretében a Cisco és az SAP közös vállalati megoldásokat fejleszt, amelyekkel az ügyfelek bárhol, bármikor elérhetik az üzleti folyamatok szempontjából kulcsfontosságú adatokat és információkat. A TelePresence és a Cisco Digital Signage megoldásokat integrálják az SAP üzleti alkalmazásaival annak érdekében, hogy a cégen belüli és az üzleti partnerekkel folytatott kapcsolattartás és kommunikáció hatékonyabban valósulhasson meg. Az SAP a nemzetközi irodahálózatában megkezdi a Cisco TelePresence virtuális tárgyalók bevezetését, elsőként a németországi Walldorfban, a kaliforniai Palo Altóban, illetve a pennsylvaniai Newtown Square-ben található központjaiban. Az SAP tervei szerint ezek az első Cisco TelePresence termek 2007 júniusában lépnek működésbe.
Kulcsszavak: ügyvitel SAP Cisco

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50