Újabb elismeréseket szerzett az LLP Csoport Microsoft Dynamics területen

forrás Prim Online, 2007. július 16. 11:11

Újabb Microsoft tanúsítványokat szerzett az LLP Csoport, így a közép-kelet európai régióban jelen lévő vezető üzleti és pénzügyi megoldásokat szállító vállalat a Kisvállalati megoldások és az Adatkezelési alkalmazások szakértője lett. A Csoport megerősítette a Microsoft arany fokozatú partneri címét (Microsoft Gold Certified Partner), amely a legrangosabb elismerés, amelyet Microsoft partner kaphat.

Az LLP nagy tapasztalattal rendelkezik az adatkezelési megoldások bevezetése és komplex adatbázis rendszerek fejlesztése terén. Az Adatkezelési alkalmazások tanúsítvánnyal rendelkező Microsoft partnerek számára előírás az SQL szerver technológia és a Microsoft üzleti intelligencia megoldások alapos ismerete is. “Az LLP Csoport tapasztalt és felkészült fejlesztő és tanácsadó csapata minden Microsoft adatbázis, vállalatirányítási és üzleti intelligencia alkalmazást támogat. A fejlesztő csapat fő erőssége az adatbázis alkalmazások és vállalatirányítási rendszerek integrálása (Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM) így az újonnan megszerzett szakképzettség kiválóan illeszkedik az LLP Budapestnél már meglévő Microsoft Dynamics AX és Microsoft Dynamics NAV oklevelekhez. A most megszerzett tanúsítvány eredményeképpen, a régió több országában, pl. Romániában, Bulgáriában, a délszláv országokban stb. is az LLP az egyedüli Microsoft partner, aki a Microsoft Dynamics AX 4.0 verziójának lokalizált változatának birtokában van.” – mondta el Barbara Dreska, az LLP Csoport ügyvezető igazgatója.

A mai üzleti környezet nagyon dinamikus, ezért a kisvállalatoknak is szükségük van az összetett üzleti igényeiket lefedő informatikai megoldásokra. A kisvállalati megoldásokban is megszerzett kompetencia lehetővé teszi az LLP Csoport számára, hogy ügyfeleiknél a szoftver megoldások teljes portfolióját vezessék be, illetve az implementációt követően is folyamatos támogatást nyújtsanak számukra. “Ezzel az új tanúsítvánnyal az LLP Csoport bővítette ismereteit olyan technológiák terén, mint pl. a SharePoint vagy a Small Business Server.” – tette hozzá Barbara Dreska.

Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki. A mostani tanúsítványok az LLP által nyújtott magas színvonalú szolgáltatások bizonyítékai, és biztosítékai új ügyfeleink számára.

Kulcsszavak: Microsoft +céginfo LLP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50