A HP "Az Év Microsoft Partnere" - negyedszer

forrás Prim Online, 2007. július 18. 14:17

A HP a “Nagyvállalati Szövetség” (Enterprise Alliance) kategóriában a negyedik alkalommal nyerte el Az Év Microsoft Partnere címet, és a díj történetében ez az első eset, hogy egy vállalatot háromnál többször tüntettek ki vele.

“Az Év Nagyvállalati Szövetségi Microsoft Partnere” (Microsoft Enterprise Alliance Partner of the Year) díjat annak a globális szolgáltató vagy technológiai partnernek ítélik oda, amely bizonyította vezető szerepét, és az elmúlt év során a Microsoft megoldások legjobb globális nagyvállalati szolgáltató partnere volt a közös nagyvállalati ügyfélkörben.

A különböző kategóriák nyerteseit július közepén, a Denverben rendezett, 2007-es Microsoft Partnerkonferencián jelentették be.

“ Ennek a díjnak a negyedik alkalommal való elnyerése valódi elismerés a HP-n belül ezt a szövetséget ápoló szakembereknek”, jelentette ki Meg Shea-Chiles, a HP Technology Solutions Group részlegénél a stratégiai Microsoft szövetségért felelős ügyvezető igazgató. “Minden évben keményen dolgozunk azokon az innovatív megoldásokon, amelyek mérhető és kézzel fogható előnyöket nyújtanak az ügyfeleinknek, és folytatjuk ezt a munkát mindaddig, amíg látunk új piaci lehetőségeket és kiaknázható új technológiákat.”

A HP és a Microsoft nemrég “HP & Microsoft Solutions for the People-Ready Business” néven indított egy három éves közös stratégiai kezdeményezést, amelynek a célja, hogy elősegítse a Microsoft alapú megoldások HP technológián való megvalósítását a HP Services támogatásával.

“Az olyan különböző, az ügyfelek adott csoportját megcélzó kezdeményezések, mint a “HP & Microsoft Solutions for the People-Ready Business” segítenek az ügyfeleknek abban, hogy jobban kihasználják a meglévő informatikai infrastruktúrájukat, kiaknázzák az újgenerációs technológiákban rejlő lehetőségeket és így gyorsabban alkalmazkodóvá, reagálóvá tegyék a vállalkozásukat”, állapította meg Peter Boit alelnök, a Microsoft Enterprise Partners részlegének a vezetője.

A HP és a Microsoft több mint 20 éve működik együtt, és biztosít stratégiai technológiákat és szolgáltatásokat a fogyasztóknak, a kis- és középvállalati, valamint a nagyvállalati ügyfeleknek szerte a világon. Az együttműködésről bővebb információ érhető el a www.hp.com/microsoft weboldalon.

Kulcsszavak: HPQ +céginfo Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09