Atigris és e-Corvina együttműködés az iratkezelés területén

forrás Prim Online, 2007. szeptember 18. 07:31

Együttműködési megállapodást írt alá az ATIGRIS Informatika ZRt és az e-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft, amely alapján közösen új verziójú iratkezelő rendszert fejlesztenek az ATIGRIS ZRt FilingDoc 2.0-s és az adActa.Net 4.4 iratkezelő rendszerekre alapozva.

Az új rendszer ötvözni fogja a két régi rendszerben meglévő előnyöket, nagymértékű sebességnövekedést és korszerű technológiát (Microsoft SQL 2005, .NET 2.0) kínálva az ügyfelek számára. Az új rendszer elnevezése az ATIGRIS ZRt ügyfeleinél „FilingDoc 3.0 powered by adActa” lesz, az e-Corvina ügyfelei pedig verziószám növeléssel, adActa.Net 4.5 verzióként vehetik majd használatba az új szolgáltatásokat.

A fejlesztési projekt előrehaladott fázisban van, már a migrációs modul fejlesztése folyik. Az új rendszer hamarosan megkapja a BM-IHM-NKÖM 24/2006. rendelet szerinti minősítést, hogy a közszolgálatot ellátó intézményekben is alkalmazni lehessen, de rugalmasan konfigurálható marad arra az esetre is, ha éppen nem a közigazgatás szigorú szabályai szerint kell az adott iratkezelési, iktatási folyamatokat megvalósítani. Így a rendszer a jelenlegi fő ügyfélbázist alkotó pénzügyi és szolgáltató vállalatok dokumentumkezelési feladatainak támogatását a továbbiakban is rugalmasan biztosítja.

Az új rendszert megvásároló ügyfelek kétszeresen is jól járnak, hiszen egyrészt két jól kidolgozott termékből kialakított és jelentős ügyfélkör tapasztalataira építkező, szofisztikált terméket kapnak, de ezen felül az e-Corvina és az ATIGRIS által nyújtott szoftvertámogatással olyan fejlesztői és üzemeltetői háttér is rendelkezésükre áll majd, amely kizárólag erre a területre fókuszál, így kiemelten képes kezelni az ügyfelek legkisebb kérését, igényét is.

Az ATIGRIS kedvezményes konstrukcióval támogatja ügyfeleit az upgrade elvégzésében, célja, hogy legkésőbb 2008 év végéig az összes, FilingDoc 2.0-t futtató ügyfél átállhasson az új termék használatára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05