Elindult az első hazai független gépkereskedelmi portál

forrás Prim Online, 2007. november 24. 07:41

Megújult külsővel, tartalommal és technológiai újdonsággal: ékezetes URL-ekkel indult el a gépnet.hu, az első hazai, munkagépes közösségi és gépkereskedelmi portál.

A www.gepnet.hu oldal építőipari, szakipari, anyagmozgató, mezőgazdasági, erdészeti, faipari, gépekkel foglalkozó portál, amely független a piac szereplőitől, szövetségektől, gyártóktól, forgalmazóktól.

Az oldal célja, hogy a munkagépek világát érintő hírekről, aktualitásokról, érdekességekről, újításokról tájékoztassa a szakmát, az érdeklődőket, a vásárlókat, az eladókat, a bérlőket és a bérbeadókat.

A piac tendenciáit és igényeit felismerve a gepnet.hu oldalon elérhetővé vált egy adatbázis, amely tíz főkategóriában több mint nyolcszáz alkategóriát kínál. Az oldalt speciálisan a munkagépek piaci körforgásba kerülésének támogatására fejlesztették ki, ami egyaránt jelenti az új munkagépek kiválasztásának támogatását, a használt munkagépek adását-vételét és az „álló” munkagépek, bérgépek kapacitásának értékesítését, illetve a munkagép, bérgép kapacitás megvásárlását meghatározott időszakokra, projektekre a legkülönfélébb konstrukciókban.

Az oldal elindulását követő hetekben már száz körüli bérgépet és száz körüli értékesítésre szánt használt munkagépet töltöttek fel a felhasználók az oldalra, az oldalon található adatbázis napról-napra bővül, illetve egyre több sikeres üzlet jön létre az oldalon keresztül.

Amellett, hogy az oldal témájában és funkcionalitásában egyedi, magyar cégek közül elsőként használ ékezetes URL-t, ezzel is tovább erősítve a portál keresőbarát jellegét. A fejlesztők külön figyelmet fordítottak a felhasználóbarát felépítésre, ennek köszönhetően 4 kattintással bármilyen gép elérhető.

Kulcsszavak: onlineszolg website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05