A JD Edwards EnterpriseOne és az Oracle Transportation Management integrációja

forrás Prim Online, 2008. március 18. 13:35

Az Oracle bejelentette az Oracle Transportation Management és az Oracle JD Edwards Enterprise One vállalatirányítási rendszer integrációját, mellyel az ügyfelek számára immár minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy minimálisra csökkentsék költségeiket, és ellenőrzésük alatt tartsák a szállítási és logisztikai feladatokat, ugyanakkor kiszűrjék a nem kellően hatékony és redundáns folyamatokat.

Az Oracle Transportation Managementet a JD Edwards EntrepriseOne megoldásának rendelés-nyilvántartási, beszerzési és pénzügyi alkalmazásába integrálták, teljes körű végrehajtórendszert létrehozva ezzel. Az ügyfelek a tételek rendelkezésre állásától a végleges kiszállításon át egészen a pénzügyek rendezéséig immár egyetlen alkalmazás segítségével racionalizálhatják a kiszállítás tervezését, a végrehajtást és a szállítmány kifizetését. Mindennek eredményeként javul az együttműködés a beszállítók, a szolgáltatók, a fuvarozók és az ügyfelek között, és hatékonyabbá válik a beszerzés, a logisztika és a pénzügyek kezelése. Az integráció további előnye, hogy a rendszer mostantól többféle szállítmányozási mód rögzítésére (például teljes teherautónyi rakomány, nem teljes teherautónyi rakomány vagy csomag), valamint több közlekedési eszközzel történő (légi, tengeri és vasúti) szállítás felvételére kínál lehetőséget.

Az Oracle Transportation Management szoftvert a Gartner piackutató cégnek a szállítmányozásfelügyeleti rendszerek (TMS) piacát jellemző 2007-es „bűvös négyzete” a legjobb terméknek ismerte el. A Gartner teljes jelentése megtekinthető itt: http://mediaproducts.gartner.com/reprints/oracle/152771.html.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09