Trend Micro védelem Cisco ISR routerekhez

forrás Prim Online, 2008. április 15. 10:03

A Trend Micro bejelentette partnerkapcsolatának kibővítését a Ciscoval, valamint internetes tartalombiztonsági szolgáltatásainak beépítését a Cisco Integrated Services Router (ISR) platformba.

A Cisco IOS egyszerűen telepíthető, szolgáltatásalapú tartalomszűrő megoldása valós idejű, „in-the-cloud” internetes adatszűrésen megfelelt adatokat enged csak a Cisco ISR routereken áthaladni. Segítségével a kisvállalkozások, oktatási intézmények, fiókirodák és viszonteladók amellett, hogy költséghatékonyan védekezhetnek a webes fenyegetések ellen, megfelelő házirendeket léptethetnek életbe az internetes forgalomra vonatkozóan.

A Cisco IOS tartalomszűrés a Cisco IOS Integrated Threat Control rendszer részeként figyelemmel kíséri és szabályozza az internetes tevékenységet. Ennek keretében bizonyos weboldalak elérését letilthatja, vagy korlátozhatja. A Trend Micro kutatóhálózatának és az elemzésekkel valamint megelőzésekkel foglalkozó szerviz- és ügyfélszolgálati központjainak köszönhetően, a két vállalat magasabb szinten csökkenti a korlátlan internethasználatból származó kockázatokat. A rendszergazdák a router menedzsmentjének segítségével állíthatnak be kulcsszavas biztonsági házirendeket, vagy egy 80-nál is több kategóriát tartalmazó internet belépést korlátozó rendszer alapján dolgozhatnak, egyidőben akár több kategóriát kijelölve. Miközben a webes fenyegetések egyre nagyobb gondot jelentenek, a Trend Micro védelmi megoldása és URL-szűrő technológiája megakadályozza, hogy a felhasználók rosszindulatú, vagy nem megfelelő tartalmú weboldalakat érjenek el, és ezáltal helytelen célokra használják a vállalat erőforrásait, megsértsék a törvényi előírásokat, vagy csökkenjen a termelékenységük.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50