Külső Verbatim merevlemezek akár 1 terabájt tárhellyel

forrás Prim Online, 2008. április 17. 12:20

Az adattároló specialista Verbatim termékarzenálja ismét kiváló minőségű és új megjelenésű külső merevlemez-meghajtókkal bővült. Az új 3,5 inches meghajtók 500 és 750 gigabájt, illetve akár 1 terabájt tárhelyet kínálnak, USB és USB/FireWire csatlakozási lehetőséggel bírnak, és kevesebb mint 1 kilogrammot nyomnak. Az elegáns fekete, minimalista design és a szokatlan elülső burkolat bármilyen munkahelyen jól mutat. A Verbatim új 3,5 inches merevlemez-meghajtói áprilistól szerezhetők be a szaküzletekben.

A Verbatim újdonsága egyszerűvé teszi az adatátvitelt laptopokról vagy asztali számítógépekről; a kezes plug&play funkciónak köszönhetően a meghajtók telepítés nélkül csatlakoztathatók. Az USB csatlakozási lehetőséggel rendelkező modellek két további FireWire 400 csatlakozási lehetőséget biztosítanak, melynek köszönhetően az eszközök combo meghajtóként is használhatók. A nagy sebességű, 7,200-as fordulaton pörgő és 480 MB/s átviteli sebességre képes SATA merevlemez-meghajtónak köszönhetően, az új Verbatim HDD-k kiválóan megfelelnek nagy mennyiségű adat professzionális és biztonságos tárolásához.

A sorozat további előnye, hogy a tárolók 750 gigabájtos kapacitásig nem igényelnek speciális ventillátort, mivel megfelelő hűtést biztosítanak számukra a borításukon elhelyezett szellőzőnyílások. Ennek megfelelően a meghajtók meglehetősen csendesek működés közben. A HDD-k hátoldalán praktikus, LED-del is ellátott ki-/bekapcsoló gomb található. Az eszköz kis helyet igényel és könnyedén mozgatható.

Kulcsszavak: Verbatim winchester

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50