Portál az Adobe dokumentumkezelő szoftvereiről

forrás Prim Online, 2008. június 5. 17:07

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. az Adobe Acrobat 9 bemutatónapon bejelentette az acrobat.hu portált. Az acrobat.hu teljes körű tájékoztatást nyújt az Adobe dokumentumkezelő és webkommunikációs szoftvereiről.

A látogató megismerkedhet a PDF technológiában rejlő lehetőségekkel, böngészhet a termékek között, és elolvashatja a témába vágó aktuális híreket. Az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy a látogató adott szakterület (pl. iroda, nagyvállalat, reklámügynökség stb.) kiválasztása után megismerje az Acrobat szoftverek adott szakterületre vonatkozó előnyeit, lehetőségeit. A sikertörténetek szekcióban a technológiát sikerrel alkalmazó magyar vállalatokról olvashat az érdeklődő.

Az acrobat.hu blogot is indít, amelyben a szoftverek hazai termékmenedzserei kifejtik véleményüket a technológiáról, kommentálják az aktuális eseményeket, bemutatnak egy-egy hasznos funkciót, és szót ejtenek az érdekességekről. A fórumban tovább folytatódhat az eszmecsere a felhasználók között, akik egyúttal kérdéseiket is feltehetik az illetékes termékmenedzsereknek. A portál a technológia rejtelmeiben elmerülő fejlesztőknek is tartogat hasznos információkat.

Az acrobat.hu az igénybe vehető kedvezményekről, akciókról is tájékoztatást nyújt. Az Adobe kedvező licenckonstrukciókat dolgozott ki a kormányzati, oktatási és üzleti szféra számára. Az Adobe diákprogramja pedig lehetőséget biztosít arra, hogy az általános- és középiskolában, illetve főiskolán vagy egyetemen tanuló hallgatók könnyen hozzájuthassanak az Acrobat szoftverhez.

Az acrobat.hu portálon az alábbi három termékcsoportról tájékozódhatunk:

Adobe Acrobat 9 - elektronikus dokumentumkezelés

Az acrobat.hu középpontjában a nemrégiben bejelentett Adobe Acrobat 9 programcsalád áll. A vállalati és otthoni felhasználásra kialakított dokumentumkezelő szoftver új kiadása rengeteg újdonsággal jelentkezik. Az Acrobat szoftverrel megvalósítható a papírmentes iroda, hiszen a program lehetőséget biztosít arra, hogy papíralapú dokumentumainkat beszkenneljük, rendszerezzük, archiváljuk, kereshetővé tegyük, módosítsuk, ellássuk digitális aláírásunkkal, és megosszuk másokkal. Készíthetünk elektronikusan kitölthető, intelligens űrlapokat, amelyek kiértékelését a szoftver mögött álló online szolgáltatás végzi. Komplex kreatív vagy technikai projektjeinket PDF portfólióba menthetjük, amely teljes mértékben élvezi a PDF formátum előnyeit, így a 256-bites titkosítást is. Az új Acrobat megosztott funkciói révén minden eddiginél hatékonyabb online, élő csoportmunkát biztosít, amelyben az ingyenes Adobe Reader 9 szoftver felhasználói is részt vehetnek.

Adobe LiveCycle ES - nagyvállalati dokumentumkezelés

Az acrobat.hu másik nagy termékcsoportja az Adobe LiveCycle ES szoftvercsalád. A PDF és az Adobe Flash technológiára épülő robosztus dokumentumkezelő megoldást olyan nagyvállalatoknak, bankoknak, kormányzati és oktatási intézményeknek fejlesztették ki, amelyek rengeteg papíralapú dokumentummal (pl. űrlapokkal) dolgoznak. A több komponensből álló LiveCycle ES termékcsalád lehetőséget biztosít arra, hogy ezeket a folyamatokat automatizálttá és elektronikussá alakítsuk, amely költség- és erőforrás-megtakarítást eredményez, de az ügyfél kényelmét is szolgálja. A megoldás magas szinten integrálható vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszerekbe.

Adobe Acrobat Connect 7 Pro – webkommunikáció

Az acrobat.hu harmadik sarokpontja a nemrégiben kiadott Adobe Acrobat Connect 7 Pro webkommunikációs szolgáltatás. Ezzel a robosztus szoftverrel valósidejű (élő) online konferenciákat, megbeszéléseket, tréningeket tarthatunk. A megoldás talán legnagyobb előnye, hogy a széles körben elterjedt Flash technológiának hála bárki számára azonnal hozzáférhető; a felhasználónak mindössze egy számítógépre és egy internet-kapcsolatra van szüksége. Az online tárgyalóterem látványos elemekkel, interaktív alkalmazásokkal színesíthető. A résztvevők láthatják és hallhatják az előadót, illetve az előadó által megosztott prezentációt, képet, videót, programot vagy akár az egész számítógépet. Az előadások rögzíthetők, így később is hozzáférhetők.

Személyre szabott információk az acrobat.hu-n


Az acrobat.hu segít eligazodni ebben a rendkívül összetett információhalmazban. A látogató kiválaszthatja, mely funkcióra van szüksége, majd megismerkedhet azon szoftverekkel, amelyek a legnagyobb mértékben megfelelnek az elvárásainak. Az acrobat.hu-n az ügyfél így könnyedén kiválasztja, mely szoftver(ek)re van szüksége a felmerülő feladatok elvégzéséhez.

www.szoftver.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09