Online ECDL tanfolyam a NEXON-tól

forrás Prim Online, 2008. július 22. 16:08

Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói. Az ECDL tananyaggal megszerezhető számítógépes tudás ma alapkövetelménynek számít a legtöbb munkakör betöltéséhez.

Az Eduweb Multimédia Zrt. tananyaga lehetőséget ad, hogy a tanulók megszerezzék az operációs rendszerek, az irodai szoftverek és az internetes böngészők hatékony és magabiztos kezeléséhez szükséges tudást. A NEXON akkreditált oktatási központjában (nexONEDU) a tanfolyam az interneten keresztül, e-learning képzés formájában is elvégezhető. A humánügyviteli szolgáltató eddig elsősorban bérügyviteli és HR szoftvereinek kezelésével kapcsolatos tanfolyamokat szervezett, de az e-learning képzési forma iránti igények folyamatos növekedését tapasztalva a vállalat vezetői a portfólió kiszélesítése mellett döntöttek. Az Eduweb Multimédia Zrt.-vel kötött szerződés alapján a NEXON saját partnereinek jelentős kedvezménnyel kínálja az ECDL tananyagot.

A NEXON még ebben az évben szeretne legalább ezer ECDL tanfolyamot értékesíteni, terveit arra alapozva, hogy a vállalatok többsége már felismerte az informatikailag képzett munkaerő szükségességét. Az ilyen jellegű képzések fontosságát támasztja alá az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság kutatása is, mely szerint egy munkavállaló számítógép-felhasználói ismereteinek fejlesztésével egy munkáltató átlagosan évente mintegy 126 ezer forintot takaríthat meg.

Mivel a NEXON vezetősége hisz abban, hogy rohamosan nő az igény az e-learning képzések iránt, további partnerkapcsolatokat kívánnak kiépíteni olyan cégekkel, amelyek korszerű e-learning tananyagokat fejlesztenek. A cég együttműködési lehetőséget ajánl olyan oktatási intézményeknek, melyek maguk nem rendelkeznek az e-learning tanfolyamok lebonyolításához szükséges informatikai infrastruktúrával, de tanfolyamaikat e-learning tanagyagokkal kívánják színesíteni - azaz kevert képzési kínálattal jelennének meg a piacon.

Kapcsolódó webcím:
www.nexon.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05