Lezárult a zánkai BalaTone fesztivál YouTone videóversenye

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 23. 12:20

Lezárult a zánkai BalaTone Fesztivál YouTube mintára YouTone-nak elnevezett reklámfilm-versenye, melyen a legkreatívabb résztvevők VIP bérleteket nyerhettek a csütörtökön induló és július 27-éig tartó Balaton-parti rendezvényre, ahová a MÁV 50 százalékos menettérti kedvezményt is biztosít.

A beküldött reklámfilmeket – melyeknek ötletes formában tartalmaznia kellett a fesztivál legfontosabb tulajdonságait: visszafogott árak, vízpart, programok, társaság - a BalaTone Fesztivál zsűrije és egy ügynökség szakemberei értékelték. Az előzetes elvárásoknál sokkal több pályamű érkezett, összesen 50 házi reklámfilm készült másfél hét alatt.

A beküldött spotok közül nem mind felelt meg a pályázati kiírásnak, ám az összes reklámfilm megtekinthető a http://www.balatonefestival.hu/youtone oldalon. Minden elfogadott videó beküldőjét VIP bérlettel jutalmazza a fesztivál, így 25 pályázó ingyenesen léphet be a hajdani úttörővárosban megrendezendő zenei eseményre, ahol a koncerteken túl az extrémsportoké és a vízparté a főszerep. A zsűri Tóth András minimál-stílusban elkészített ötletét tartotta a legszellemesebbnek.

Azon fesztiválozók, akik nem rendelkeznek nappalis diákigazolvánnyal, és az ország bármely MÁV-START Zrt területén levő vasútállomásáról Zánkafürdőre váltanak menettérti, azaz retúrjegyet, 50% alkalmi menettérti kedvezmény igénybevételére jogosultak. A fesztiválon való részvételt a belépésre jogosító karszalag felmutatásával szükséges igazolni visszautazás alkalmával. A kedvezmény leghamarabb 2008. július 23-án, szerdán 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. július 28-án, azaz hétfőn 24.00 óráig be kell fejezni. Ugyancsak a BalaTone Fesztivál és MÁV-START együttműködésének köszönhetően ebben az időszakban az InterCity vonatok kivételével minden vonat megáll Zánkafürdőn, azaz a volt úttörővárosi megállóhelyen.

A rendezvény teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09