Az iPhone 3G az év kütyüje

MTI Sajtóadatbank, 2008. szeptember 19. 08:24

Az iPhone okostelefon alig két hónapja megjelent új változata nyerte az év készülékének járó díjat a brit Stuff magazin közönségszavazásán.

A havonta százezer példányban megjelenő technológiai életmód-férfimagazin szavazásán az Apple júliusban piacra dobott készüléke a Sony Playstation 3, a Microsoft Xbox 360 és a Wii Fit játékkonzolokat, illetve a Bowers and Wilkins hifi cég iPodhoz tervezett léghajó formájú hangfalát is maga mögé utasította. Az iPhone 3G "egy rendkívüli telefon még gyorsabb és okosabb változata" - áll a szerkesztőség értékelésében. A készülék első kiadása tavaly a "legmenőbb kütyü" (coolest gadget) kategóriában nyert.

 A Stuff munkatársainak és olvasóinak véleménye nem találkozott, a szerkesztőség házi szavazásán ugyanis az Asus szuperolcsó Eee PC modellje lett az első. Az átlagos laptopoknál kisebb – úgynevezett subnotebook - készülék a szerkesztők szerint minden más terméknél nagyobb hatással volt és megnyitotta az utat az "olcsó laptopot mindenkinek" korszaka felé.

 A közönségszavazáson az év dizájnja kategóriában az Apple MacBook Air nyert, az év számítógépes játéka a Grand Theft Auto Iv, az év innovációja a Sony Reader e-könyv olvasó készüléke, az év márkája pedig a Nokia.

Kulcsszavak: Apple mobiltelefon iPhone

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09