Valóban segítenek az ügyviteli rendszerek

forrás Prim Online, 2008. szeptember 23. 13:26

Az ügyviteli rendszereket használó vállalatok naprakészebb, pontosabb képpel rendelkeznek cégük pénzügyi helyzetéről, valamint kevesebb munkával és kevesebb hibával teljesítik adminisztrációs kötelezettségeiket – derült ki a rEVOLUTION Software saját ügyfélkörében végzett, több mint 100 cég bevonásával készített felméréséből. A vizsgálat, amely elsődlegesen a rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer felhasználóinak elégedettségét mérte, arra is fényt derített, hogy egy ügyviteli szoftver bevezetésének ráfordításai számos területen, folyamatosan megtérülnek.

A kérdőívet a rEVOLUTION 260 olyan ügyfelének küldte ki, akiknél már hosszabb ideje gyűlik a tapasztalat a rendszer használatának hatásairól, közülük összesen 128 felhasználó adott választ a feltett kérdésekre. „A kérdőív eredményei alapján kiderült, hogy egy ügyviteli rendszer használata jelentősen képes egyszerűsíteni, hibamentesíteni az adminisztrációt” – mondta Benkő Szilvia, a cég termékmenedzsere. „Piaci tapasztalatunk, hogy a kkv szektorban nagyon sok vállalat használ napjainkban is kockás füzetet vagy több különálló szoftvert a számlázási, készletkezelési, könyvelési stb. feladatokra. A többszöri, kézzel történő rögzítés azonban részben a hibalehetőség esélyét növeli, másrészt felesleges többletmunkát okoz.” Az ügyfelek több, mint 90%-a nyilatkozott úgy, hogy a rendszer bevezetése óta kevesebb időt fordít adminisztrációra, 92%-uk pedig több időt tud fordítani stratégiai feladatokra

A megtérülés fontos elemeként az ügyfelek 91%-a igazolta vissza, hogy a program használatával pontosabb képet kap az üzleti folyamatairól és a cég működéséről. „Egy integrált rendszer – melynek alapelve, hogy minden adatot csak egyszer, egy helyen kell rögzíteni – használata biztosítani tudja a felhasználó számára, hogy a bevitt adatokból származó kimutatások pontosak legyenek. Több, különálló szigetrendszerből származó adatokra épülő kimutatások esetén gyakran előfordul, hogy az egyes rendszerekben valamilyen emberi hiba vagy a rendszerek eltérő működése miatt nem egyeznek egymással az adatok, ez pedig bizonytalanságot okoz és átláthatatlanná teszi a működést” – tette hozzá Benkő.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09