Távozott a rEVOLUTION Software ügyvezetője

Kovács Attila, 2009. április 16. 18:05

2009. április 15-ével Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megvált posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja. A döntés hátterében a több éve fennálló vezetési- és szervezetépítési szemlélet-, valamint a vállalati jövőkép terén kialakult tulajdonosi véleménykülönbség áll.

„Két meghatározó magyar tulajdonostársammal már tizenhét éve dolgoztunk együtt, de mostanra megérett a helyzet a változtatásra. - indokolta döntését Bódog Norbert. Mivel alapítóként a vállalat felosztását nem támogattam, a jelenlegi befektetői környezet pedig nem kedvez egyszerre több tulajdonos kivásárlásának, így a cég üzletágainak egyben maradása érdekében én döntöttem a kiválás mellett.”

A volt cégvezető üzletrészét külső szakmai befektetőként Tóth Béla, a Care All Kft. fő tulajdonosa, valamint a cég két másik alapító-tulajdonosa Juhász Zsolt és Szalóki László vásárolták meg. Híreink szerint Bódog Norbert szakmai pályafutását a stratégia- és szervezetépítés területén kívánja tovább folytatni. A rEVOLUTION Software ügyvezető igazgató posztját április 15-től Kustos Ferenc, a cég jelenlegi kereskedelmi és marketing igazgatója veszi át.

Az eseménnyel kapcsolatban röviden a következőket nyilatkozta lapunknak a távozó ügyvezető igazgató. A rEVOLUTION-ban erősen a cégérték-maximalizálásban, vállalatépítésben gondolkodott. Ellentétei az osztalék-maximalizálás, illetve a források cégbe való visszaforgatása körül keletkeztek tulajdonos társaival. Az eddig sikeres cégvezető szakembernek a mai napig még nincs konkrét elképzelése, hol folytatja. Megemlítette még, hogy befektetésekre is nyitott.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Revolution

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05