Színes iPhone-ra készül az Apple

Kiss Ádám Zoltán, 2009. május 17. 07:42

A vállalat sikertelefonja eddig a drágább Apple termékek színstratégiáját követte, vagyis csak egyetlen változatban volt elérhető, most a jelek szerint a vállalat bevezeti az iPodról már ismert színeket is.

Az Apple készüléke hosszú gerillamarketing kampány után látta meg a napvilágot, és hamar átütő siker lett. A műszaki újítások mellett azonban a vásárlók által kedvelt formavilága és státusz jellege is segített elterjedésében, ám sokak számára már kissé unalmas az egyforma külső. A készülék női vásárlót riasztotta el leginkább a kissé komoly megjelenés, mely inkább férfis vonásokat sugall, de a fiatalabb férfi vásárlók is hiányolhatták a változatosságot. Iparági források szerint az Apple most egy teljes színskálát kíván bevezetni az iPhone forgalmazásába. Hasonló elképzelés megvalósítását már megfigyelhettük az iPod nano esetében is, és valóba ugyanazokkal a színekkel találkozhatunk a kiszivárgott fotón. Az iPhone beszínezésére eddig is volt lehetőség, ám meglehetősen drágán, hiszen a ColorWrae szolgáltatásán belül a színes takarólemezek mellett a gyárilag nem cserélhető elő-, és hátlapos készülékek szerelését is meg kellett fizetni. A színes iPhone-ok megjelenése a hírek szerint azon a június végi WWDC konferencián lehet számítani, melyen a szabadságát töltő Steve Jobs még biztosan nem vesz majd részt. Amennyiben valóban kiadják a színes modelleket, jó hír, hogy az Apple árpolitikájának megfelelően szinte biztos, hogy a vidámabb modellek ugyanannyiba kerülnek majd, mint az eredeti készülék, és ráadásul a garancia ügyében sem merülhetnek fel kérdések.

Kulcsszavak: Apple iPhone mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09