Négy új multimédiás körsugárzó hangszórórendszer a Logitechtől

forrás Prim Online, 2009. július 14. 13:45

A Logitech jelentősen kibővítette multimédiás hangszóró kínálatát: ma négy új, 360°-ban sugárzó hangrendszert is bemutatott. Az új termékek a Logitech Speaker System Z320, a Logitech Speaker System Z323, a Logitech Speaker System Z520 és a Logitech Speaker System Z523 neveket viselik. Az új hangszórórendszerek akár asztali, akár hordozható gépeken is használhatók, sőt, Windows-alapú és Mac operációs rendszerekkel is működnek, és remekül szólnak minden hardverkörnyezetben.

A hagyományos PC hangszórók csak előre sugároznak hanghullámokat, ezzel szemben az új Logitech multimédiás hangszórórendszerek mindegyike körben is bárhol jól hallható, az úgynevezett „omnidirekcionális” vagy más néven „körsugárzó” megoldást használja. Ennek a technológiának köszönhetően a hangok a szoba sokkal nagyobb területén maradnak élvezhetőek, ami sokat segít, ha zenehallgatás közben szeretünk tenni-venni a ház vagy az iroda körül. Minden egyes hangládában előre- és hátrafelé irányuló hangsugárzók is vannak, így ez a négy új hangszórórendszer sokkal egyenletesebben fedi le a teret. Bárhol is legyünk épp a helységben, többé soha nem maradunk le egyetlen dobütésről sem.

2.1 hangszórórendszerek: a Z523 és a Z323

A külsőre is vonzó Z523 rendszer két erős hangládája és 16,5 centiméteres, lefelé sugárzó mélynyomója olyan basszusokat zenget, hogy azt az ember megérzi a talpa alatt: a 40 Wattos RMS teljesítményű Z523 gazdag, dinamikus hangzással tölti meg a szobát.
Ha valaki nem vágyik remegő falakra, de azért szereti a jó basszusokat, számára a Logitech Z323 hangszórórendszere a jó választás. 30 Wattnyi RMS teljesítményével és lefelé sugárzó mélynyomójával mindent megad, ami a tökéletes hangélményhez kellhet.
A Logitech Z523 és Z323 multimédia hangszórórendszereken is találunk beépített RCA és 3,5 milliméteres jack csatlakozókat, így egyszerűen ráköthetünk egy fejhallgatót, egy Logitech Squeezebox hálózati zenegépet, egy játékkonzolt, vagy akár egy iPod-ot illetve DVD lejátszót is.



Sztereó hangszórók: a Z520 és a Z320

A Logitech új sztereó multimédiás hangszórói még akkor is megtöltik hangokkal a szobát, ha az asztalon nincs már hely egy mélynyomónak.
A Z520 az előerősítős, kétirányú kialakításnak és 26 RMS Watt teljesítményének köszönhetően könnyen életre kelti a zenét, a játékokat és a filmeket. A Z520 hangszórói elég hangosak egy kisebb bulihoz, ugyanakkor elég kifinomultak az alig érzékelhető tónuskülönbségek hallhatóvá tételéhez is.
A laptop gépekhez ideális Logitech Speaker System Z320 hangszóróit bárhol elővehetjük, ahol éppen dolgoznunk kell, és a 10 Watt (RMS) teljesítményű hangzás máris betölti ideiglenes életterünket. Ha inkább az iPod gyűjteményéből hallgatnánk valamit, vagy egy fejhallgató magányára vágyunk, elég csak rádugni őket az extra jack csatlakozóra – még csak ki sem kell húznunk a Z520 vagy Z320 hangszóróit hozzá.



Ár és elérhetőség

Az összes itt említett hangszórórendszer európai megjelenése szeptemberre várható. A Logitech Speaker System Z320 ajánlott fogyasztói ára €49,99, a Logitech Speaker System Z323 ajánlott fogyasztói ára €59,99, a Logitech Speaker System Z523 és a Logitech Speaker System Z520 ajánlott fogyasztói ára pedig €99,99 lesz.

Kulcsszavak: Logitech hangszóró

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50