Gyorsít, szinkronizál és ment a Verbatim merevlemez

forrás Prim Online, 2009. augusztus 27. 18:12

Az Executive Portable névre hallgató eszköz 2,5 hüvelykes lemeze 500 GB adatot tárol. A visszafogottan elegáns megjelenésen túl a belbecs is megnyerő: szoftveresen gyorsított adatátvitelt, adatszinkronizálást és egyszerű adatmentést kínál az eszköz felhasználóinak. Az adattárolóhoz hordtáskát is ad a Verbatim, de erre nem a külső merevlemez mérete, vagy súlya miatt van szükség...

Szoftveresen turbózva
A Verbatim új Executive külső merevlemeze a Turbo speed alkalmazással egynegyedével gyorsítja írási és olvasási sebességét, a hagyományos, USB csatlakozással ellátott merevlemezekéhez képest. Az átvitelhez a külső merevlemezen található alkalmazás az adatokat optimálisan tömöríti, és ez idézi elő a sebességnövekedést.

Szinkronizál
A Verbatim Sync alkalmazással több számítógép között ingázva is rendben tarthatók a fájlok, méghozzá úgy, hogy minden gépen és a merevlemezen is megjelennek a legutolsó változtatások, legújabb anyagok. Az Executive lemezen található alkalmazás nem csak a dokumentumokat, képeket, videókat tartja naprakészen, de a Microsoft Outlook, illetve Windows Mail címlistákat és naptárbejegyzéseket is. A titkosításról 128 bites AES kódolás gondoskodik, így csak jelszó birtokában férhetünk a lemez tartalmához, ha a védelem mellett döntünk.

Mentés...

A Verbatim Executive Portable merevlemezre a Nero BackItUp 4 Essentials alkalmazást is előre telepítik – így gondoskodhatunk adataink megbízható mentéséről, de az eszköz a Windows Biztonsági Mentésével is zökkenőmentesen használható. Működéséhez áramforrásra nincs szükség, hiszen elegendő az USB csatlakozón érkező energia.

A hordozható merevlemezhez védőtok is jár, ami a különleges fekete gumiborítást védi utazáskor.
 

Kulcsszavak: winchester Verbatim

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50