Október 31.: a Windows 7 magyarországi bemutatója

Kiss Ádám Zoltán, 2009. október 24. 19:50

Aki közelebbről is meg szeretne ismerkedni a vállalat új operációs rendszerével, megteheti a Budapest GameShow rendezvényén, ahol megtekinthető a szoftver hivatalos hazai bemutatója, és még sok más érdekesség. Az „évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényén” ingyenes a részvétel.

A Microsoft Magyarország meghív minden érdeklődőt az október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő, egész napos, ingyenes, családi rendezvényre, amelynek keretein belül kerül sor a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjére. Az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényén a Microsoft és partnerei megtöltik a legnagyobb befogadóképességű hazai rendezvénycsarnokot. A helyszínre várják az informatika iránt érdeklődőket, az aktív kikapcsolódásra vágyókat csakúgy, mint a legfiatalabb korosztály képviselőit. A rendezők gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várják az érdeklődőket, reggel kilenc órától este hat óráig. Windows 7 kalandpark, mini focipályák, lézerharc, a legújabb termékek és technológiák tekinthetők meg testközelből.

Az idei évben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „BGS” az ország legnagyobb játék kiállítása. A látogatók kipróbálhatják a legújabb Xbox360 konzolon és PC-n elérhető játékokat, részt vehetnek a számtalan érdekes versenyen, valamint megtekinthetik a „BGS” színpadon tartott prezentációkat, ahol szakújságírók mutatják be az idei őszi-téli kínálat legfontosabb újdonságait. A tavalyi rendezvényen a szervezők több mint 6000 játékrajongót láttak vendégül és a visszajelzések alapján úgy döntöttek, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idei évben a lehető legnagyobb befogadóképességű, fedett létesítményben kell megszervezni a kiállítást. A számos kipróbálható játék és megrendezésre kerülő verseny mellett mini focipályák és az izgalmas ”laser-tag” küzdelmek is várják az érdeklődőket. Természetesen a teljes hazai „gaming” ipar összes szereplője és a szaksajtó képviselői is tiszteletüket teszik a rendezvényen. A vásárolni vágyó látogatóknak csak erre az egy napra vonatkozó ajánlatokkal kedveskednek a kiállítók, hiszen számos számítástechnikai eszközt, notebook-ot és játékszoftvert lehet majd különleges kedvezményekkel megvásárolni.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05