Újratöltve - a djuice egyszerűsíti mobilinternet szolgáltatását

forrás Prim Online, 2009. december 7. 10:33

A djuice egyszerűsíti tavasszal bevezetett feltöltőkártyás mobilinternet szolgáltatását. A reload net számos újdonságot – például az eddiginél alacsonyabb adatforgalmi díjat és egyszerűbb adatcsomag-megrendelést – kínál. A felhasználók a rugalmasan variálható adatcsomagok mellett hűségnyilatkozat és havidíj nélkül tudnak netezni.

A fiatalok mindennapi életéhez és a barátokkal való kapcsolattartáshoz egyre növekvő mértékben szükség van azonnali online elérésre. Elég, ha az MSN-re, chatre, a vizsgaidőszakra való jelentkezésekre, a neten rendelt mozijegyekre vagy éppen a Facebookon szervezett bulikra gondolunk. A djuice mindehhez egyszerűsített és pénztárcabarát mobilinternet-szolgáltatást kínál a fiatalok számára. A szolgáltatás előnye, hogy nincsen fix havidíj, sem hűségnyilatkozat.

A fiataloknak azonban nemcsak a kedvező ár, hanem a megjelenés is fontos. A djuice ezért december 8-tól limitált darabszámú különleges és egyedi modemeket kínál megújult szolgáltatásához. A fiatalos, narancsmetál színű modem üde színfoltja lehet laptopunknak. Az elegáns éjkék és hófehér színekben pompázó kristállyal díszített exkluzív változat pedig szép karácsonyi ajándék a trendkövető, fiatal hölgyek számára.

A kezdőcsomag megvásárlásával a djuice 500 MB-os adatforgalmat biztosít, amely az aktiválást követő 45 napon belül használható fel. Ennek felhasználása után belföldön 5 Ft/MB-os áron lehet internetezni az egyenleg terhére, a feltöltőkártya egyenlegének és érvényességének erejéig. A modem nélküli kezdőcsomag ára 3 900 Ft, fekete USB modemmel 9 900 Ft, narancsmetál színben 11 990 Ft, az éjkék vagy hófehér kristályos változatban pedig 14 990 Ft-ba kerül. A feltöltőkártya érvényességi ideje az egyenlegre töltött pénzösszeg mennyiségétől függ (úgy, mint a normál kártyás hangalapú előfizetések esetében), vagyis 1500 Ft-os feltöltés esetén 90 napig, minden ennél nagyobb összeg esetén 365 napig érvényes.

Ahogy a főként beszélgetésre használt tarifacsomagokhoz is rendelhetők kedvezményeket nyújtó szolgáltatások, úgy ez a reload net tarifacsomag esetében is megtehető. Az 500 MB, 1 GB és 5 GB-os adatcsomagok alapdíjas SMS üzenet küldésével rendelhetők meg, és még kedvezőbb árú internetezést tesznek lehetővé. A megújult djuice reload net tarifacsomag 2009. november 17. óta érhető el.
 

www.djuice.hu
 

Kulcsszavak: UMTS Pannon GSM

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05