Új, energiatakarékos UPS az APC-től: Back-UPS RS 550VA

forrás Prim Online, 2009. december 29. 09:26

Az APC bemutatta a Back-UPS RS 550VA szünetmentes áramforrást (UPS), amely segít csökkenteni az energiaveszteséget. A modell fontosabb jellemzői az energiahatékony töltő, a kikapcsolási funkció, amely lekapcsolja a perifériákat, ha a számítógép alvó módban vagy hibernálva van, valamint az automata feszültség szabályozóval (AVR*) biztosított három szünetmentes aljzat.

Az APC Back-UPS RS 550VA nagy akkumulátor kapacitása közepes és hosszabb áramszünetek alatt is lehetővé teszi a számítógép használatát. Mindezen felül a berendezés túlfeszültség-védelmi funkciót is ellát, és nemcsak az elektromos hálózaton, hanem a telefonvonalon vagy informatikai hálózaton megjelenő tüskék és zavarok ellen is védi berendezéseket.
Az AVR funkciót is energiatakarékosan valósítja meg a Back-UPS RS 550VA. Ez az ultra hatékony konstrukció kevesebb áramot vesz fel, ha a hálózat feszültségszintje normális, mivel ilyenkor az UPS az AVR transzformátort kikerülő ágra kapcsolja, és ezzel több energiát takarít meg.
Az APC Power Chute szoftvere hosszabb áramszünet esetén automatikusan leállítja a számítógépes rendszert, így ideális arra, hogy megvédje üzleti vagy otthoni alkalmazásait a tápellátási problémáktól és adatvesztéstől. Ehhez járulnak hozzá a Back-UPS RS 550VA egyéb funkciói is, mint például a hangriasztások, az állapotjelző LED-ek, a felhasználó által cserélhető akkumulátorok, a beépített nyomógombos kismegszakítók és a számos aljzat (beleértve a transzformátoros hálózati töltők méreteihez igazított, nagyobb távolságra helyezett aljzatokat).
A berendezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az UPS és a tápellátás számos állapotinformációi közül nyomógombbal válasszák ki, mit jelenítsen meg a második generációs LCD kijelző.
Ha többet szeretne megtudni az APC energiaellátási és hűtési megoldásairól, kérjük látogassa meg a www.apc.com honlapot.
 

Kulcsszavak: APC UPS security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50