Az Adobe hazai disztribútora megnyitotta a CS5info.hu portált

Kovács Attila, 2010. április 13. 09:04

Az Adobe népszerű kreatív szoftverei április 12-én megújult tartalommal és formában jelentkeztek, melynek apropóján a szoftver.hu-t is üzelmeltető hazai disztribútor, a Trans-Europe Kft., www.cs5.hu címen naprakész infoportált indított.

A magyar nyelvű információs weboldal várja a legújabb kreatív és multimédiás szoftverek iránt érdeklődőket. Az Adobe Creative Suite 5 termékcsaládot bemutató videós- és információs portálon 2010. április 12-től érhetők el a legfrissebb CS5 tartalmak. A weboldal széleskörű tájékoztatást nyújt a legújabb Adobe szoftverekről. Az infoportálon magyar nyelvű termékleírások, valamint az egyes szoftverek újdonságait bemutató videó anyagok tekinthetők meg.

Érdekesség, hogy az Creative Suite termékcsalád zászlóshajója, az Adobe Photoshop a CS5 termékcsalád bejelentése előtt nem sokkal ünnepelte 20. születésnapját. A Photoshop mellett az Adobe InDesign professzionális kiadványszerkesztő, tördelő alkalmazás is idén tavasszal jubilált, kereken 10 évvel ezelőtt jelent meg első verziója.  Az Adobe Creative Suite 5 egy olyan szoftvercsomag, amely teljes megoldást jelent a kreatív grafikai stúdiók, web-fejlesztők, fotósok, videós- és nyomdai szakemberek számára. A CS5 továbbra sem csupán a szoftverek egy dobozba csomagolását jelenti, hanem a programok tökéletesen összehangolt integrációját.

További információ: szoftver.hu portál, illetve a www.cs5.hu oldal.

 

Kulcsszavak: Adobe onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05