Bővült a Sixt csapat

forrás Prim Online, 2010. július 2. 08:42

A Corporate országokon (Ausztria, Benelux Államok, Francia- és Spanyolország, Svájc, valamint az Egyesült Királyság) felül az eddigi 94 franchise tagon túl 2010. június 23-tól Észtországban, Litvániában és Lettországban is elérhetővé vált a Sixt nyújtotta magas színvonalú szolgáltatás. A klasszikus autóbérlésen túl a Sixt Leasing tartósbérlet és flottakezelés is igénybe vehető az említett három országban. 

A gazdasági válság ellenére egyre nagyobb számú üzleti utazó és turista igényeit figyelembe véve, a Sixt AG úgy döntött, hogy szolgáltatásait a Baltikumra is kiterjeszti. A cégtől megszokott magas színvonalú és széles spektrumú autóbérlési lehetőség természetesen itt is rendelkezésre áll a megfizethető kiskategóriájú autóktól a közép- és felsőkategóriás járművekig. Hasonlóan az Európában már megszokottakhoz az autókölcsönző kihelyezett irodái a fővárosok repterein, illetve a belvárosokban várják partnereiket.

A Baltikumban első alkalommal igénybe vehető Leasing szolgáltatással a Sixt az egyre nagyobb számú fejlődő vállalatnak szeretne kedvezni a költséghatékony gépjárműpark fejlesztésének lehetőségével. Az autókölcsönző nem csak egy egyszerű gazdasági értelemben vett finanszírozási lehetőséget kínál, hanem azzal együtt teljeskörű flottakezelést és a mobilitás nyújtotta előnyöket is. Annak a lehetőségét, hogy partnereik az említett három országban lefoglalt autókat a világ több mint 100 országában igénybe vehetik, illetve az akár hazánkban, forintért előre befoglalt gépjárművek ezentúl Litvániában, Észt- és Lettországban szintén rendelkezésre állnak.
Rüdiger Proske, alelnök, a nemzetközi franchise kapcsolatok igazgatója elmondta, - erőteljes gazdasági fellendülésre számítunk a Balti államokkal folytatott kapcsolat során. Alapvetően úgy gondoljuk, hogy a Sixt Leasing tartósbérlet és flottakezelés bevezetésével lehetőségünk nyílik nagyobb piaci részesedés megszerzésére, illetve segítségével sikerül még több ügyfelet megnyernünk a Sixt autókölcsönzőnek.

A most aláírt megállapodásban a Sixt AG patrnere az a Transporent, melynek nevéhez a régió vezető leasing vállakozása köthető, sokéves autóbérlési tapasztalattal.
Mivel a Baltikumban évek óta a Transporent a leasing és az autókölcsönzés üzletág egyik vezető képviselője, meg vagyunk győződve afelől, hogy kölcsönösen együttműködve számos üzleti és egyéni utazó preferált partnerei lehetünk- tette hozzá Arnis Jaudzems, a Baltikum régió vezérigazgatója.
Az újonnan csatlakozott országokkal együtt a Sixt már egy teljesen átfogó hálózattal rendelkezik beleértve ebbe a nyugat-európai országokon túl Finnországot, Lengyelországot, Svédországot, Szlovákiát, Oroszországot és Fehéroroszországot. A Sixt teljes hálózata elérhető a www.sixt.com oldalon.

Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője szerint fontos, hogy a Sixt mindenhol jelen legyen Nyugat-Európától a Balkánig. A kiterjedt és egyre növekvő hálózat világszerte a megbízhatóságot, az állandóságot és a szolgáltatás magas színvonalát sugározza. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy mindenhol a megszokott, minőségi szolgáltatásban lehet részünk. Az autókölcsönző corporate és franchise országaiból hazánkba is jelentős számú turista érkezik. Elvárásokkal, melyeket korábbi kapcsolataik és tapasztalataik révén állítottak fel. Fő célkitűzés számunkra, hogy ezeknek megfeleljünk és az említett minőségi szintet biztosítsuk. A magyar utazók körében igyekszünk még ismertebbé tenni a Sixt márkanevet. Így nem csak saját ügyfeleink számát növelhetjük, hanem globálisan a Sixt partnereinek számát is, hozzájárulva ezzel az újonnan csatlakozott partnerországok forgalmának erősítéséhez.

Kapcsolódó webcímek:
www.sixt.hu
 

Kulcsszavak: Sixt autószolg

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

2024. március 25. 10:28

Átadták Magyarország legnagyobb autótöltő állomását

A Metrodom, a Smart Digital és a KIA  közös Metrodom IN/Charge esemény keretében adta át Magyarország eddigi legnagyobb autótöltő állomását a Metrodom River mélygarázsában. A lakópark több ütemben fejlesztett töltési infrastruktúrája összesen 336 EV autó töltésére lesz képes világviszonylatban is kiemelkedő technológiai teljesítménnyel.

2024. március 23. 13:55

Erősödő partnerség a BMW-vel

Az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Gazdaságtudományi Kar csatlakozásával bővült a BMW és a Debreceni Egyetem közötti stratégiai együttműködési megállapodás. A szerződésmódosítást kedden írták alá az egyetem és az autógyár vezetői.

2024. március 21. 14:43

A Continental nyári gumiabroncsa elnyerte az Auto Bild legjobb értékelését

A Continental PremiumContact 7 abroncsa „Példás" minősítést nyert el a német Auto Bild szaklap által legutóbb közzétett teszten (24/03/07. szám), melyen 54 másik nyári autógumit vizsgáltak. A 205/55 R 16 méretű nyári modelleket egy VW Golf VIII-on tesztelték. Az Auto Bild szerkesztői értékelésükben a következőket írták a PremiumContact 7-ről: „Prémium futófelületi mintázat, példaértékű teljesítmény vizes és száraz úton egyaránt, a legrövidebb vizes és száraz féktávolság, jó futásteljesítmény". A Continental Uniroyal márkájú RainSport 5 abroncsa „kielégítő” minősítést kapott a vizes időjárási körülmények között tanúsított tulajdonságainak köszönhetően.

2024. március 19. 14:43

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05