Afrika partjainál a Sixt!

Már Tanzániában is elérhető a szolgáltatás

forrás Prim Online, 2010. október 6. 18:24

A turizmus, illetve a gazdaság dinamikus fejlődésének köszönhetően a Sixt AG növelte afrikai jelenlétét. Az Európában és a világ számos országában már megszokott módon jelenleg 15 afrikai országban bérelhetünk autót.

A német székhelyű Sixt AG tanzániai megjelenésekor elsősorban a fővárosba, Dar es Salaambe érkező üzleti utazókra és turistákra épít. Jól bevált afrikai tapasztalataira támaszkodva az útviszonyokhoz igazodó masszív, megbízható, négykerék-meghajtású terepjárókkal szerelte fel flottáját.

Az Angolában és Mozambikban már tapasztalatot szerzett franchise partner igazgatója Detlef Krehahn szerint a minőségi szolgáltatás és a kedvező árak iránti igény és kereslet az afrikai kontinens országaiban is gyorsan fog növekedni. - Célunk, hogy a Sixt afrikai hálózatának számát tovább bővítsük - nyilatkozta. A harmadik kontinensen többek között Algériában, Angolában, Egyiptomban, a Franciaországhoz tartozó Réunionban, Líbiában, Madagaszkáron, Mauritiuson, Marokkóban, Mozambikban, Nigériában, a Seychelle-szigeteken, valamint Dél-Afrikában, Szudánban és Tunéziában működik már Sixt  autókölcsönző . „A tanzániai megjelenés egy újabb feltörekvő piac megjelenésének bizonyítéka. Az angolai és mozambiki pozitív tapasztalataink fényében biztosak vagyunk abban, hogy a Sixt  ezen a földrészen és ezekben az országokban is sikeres lesz”- tette hozzá Imraan Mussa a Sixt  tanzániai igazgatója.

Többször kommunikáltuk már „Sixttel a világ körül” kampányunk szlogenét, mely úgy gondoljuk, az afrikai kontinens bekapcsolódásával még inkább megerősítést nyert – mondta Magyar Nikoletta a Sixt Magyarország  marketing vezetője. Legutóbb az észt, litván és lett partnerek csatlakozásáról számolhattunk be. A nehéz gazdasági helyzet és a válság autópiacra gyakorolt negatív hatása ellenére, a minőség és a mindenhol garantált kimagasló szolgáltatás a világ bármely pontján biztonságot jelent partnereink számára.  Bár hazánkból még viszonylag kevesen utaznak Afrika déli országaiba, az oda érkező magyarok számára megnyugvást jelent, hogy ügyeiket, autófoglalásaikat  segítségünkkel és hasznos tanácsainkkal hazai irodáinkon keresztül is bonyolíthatják, már jóval az utazás megkezdése előtt.

Kulcsszavak: autószolg Sixt

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Az LG új tévéivel sosem látott megoldások költöznek a nappaliba

Ha azt gondoltuk volna, hogy a tévék már nem képesek tovább fejlődni, hát tévedtünk. Mesterséges intelligencia, elképesztő grafikus teljesítmény és kábelmentes kialakítás – az LG legújabb televíziói számos felhasználási lehetőséget és minden eddiginél lenyűgözőbb vizuális élményt kínálnak.

2024. április 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50