Kapható az LG CINEMA 3D monitor és monitortévé

forrás Prim Online, 2011. augusztus 3. 13:52

Már kapható az LG új, polarizált technológiájú 3D monitora és monitortévéje. Az LG D2342P monitor és az LG DM2350 monitortévé egyaránt a gyártó televízióiból már ismert CINEMA 3D technológiát alkalmazza; a készülékek villódzásmentesek és könnyű, polarizált szemüveggel nézhetők.

A villódzásmentes és könnyű, polarizált szemüveggel nézhető CINEMA 3D tv-k után már monitoron és monitortévén is élvezhetjük a háromdimenziós élményt, legyen szó akár játékról, vagy filmezésről.

A D2342P monitor és a DM2350 monitortévé képernyője nem villódzik - amely előfordulhat más technikával működő 3D megjelenítőknél, és szédülést, émelygést okozhat. A CINEMA 3D monitorokkal hosszabb ideig nézhetjük teljes kényelemben a 3D tartalmakat és a szellemképmentes képmegjelenítésnek köszönhetően csökken a szemek igénybevétele is.

A LG D2342P 3D monitor elegáns kivitelben, 16:9-es képaránnyal és 16,7 millió színével tökéletes társunk lesz munkában és kikapcsolódásban egyaránt. A monitor széles betekintési szögének köszönhetően barátainkkal vagy családtagjainkkal közösen is élvezhetjük a mega kontrasztarány mélysötét és szemet gyönyörködtető, világos színeit, 2 vagy 3 dimenzióban egyaránt. A CINEMA 3D technológiának egyik fontos eleme a 2D-ről 3D-re konvertálás, amely ebben az esetben egy szoftver segítségével valósul meg, amit az LG két 3D-s szemüveggel együtt a monitorhoz csomagol. A Full HD 1080p felbontású LG D2342P monitor 23 hüvelykes méretben került a boltokba.

Az LG D2342P CINEMA 3D monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 84 990 forint.

Az LG DM2350 3D monitortévé egy kiváló tulajdonságokkal bíró monitor, és egy figyelemre méltó 3D tévé ötvözete. Ennek megfelelően számos extra csatlakozási lehetőséggel szerelték fel (DVB-T, DVB-C (MPEG4) tuner, Scart, Component, HDMI és RCA). A gyártó új 3D-s monitortévéje a CINEMA 3D tévéihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, amely a többféle használat miatt rendkívül előnyös, hiszen 3D filmeket akár nagyobb társaságban is nézhetünk. A CINEMA 3D monitor TV tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséges technológiát, így ebben az esetben nem kell külön szoftveres telepítést alkalmazni. A mozizás, zenehallgatás és játék élményét két darab beépített 5 Wattos hangszóró teszi teljessé. A készülékhez két 3D-s szemüveget kapunk.

Az LG DM2350 CINEMA 3D monitor TV ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 990 forint.

Kulcsszavak: monitor LG

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50