LG Optimus Hub: még több tartalommegosztási lehetőség és megnövelt akkumulátor kapacitás

forrás Prim Online, 2011. október 10. 12:36

Az LG Electronics bemutatta Optimus okostelefon-családjának legújabb tagját, az LG Optimus Hub-ot (LG E510), amely kibővített tartalommegosztó tulajdonságokkal és megnövelt akkumulátor élettartammal rendelkezik. Az LG Optimus Hub Android 2.3 Gingerbread platformon fut és 550 nites 3.5”-os HVGA kijelzőt és Gorilla Glass edzett üveg előlapot kapott.

 
Az Optimus Hub Wi-Fi Cast funkciója a legkönnyebb módja, hogy filmeket, zenéket és fényképeket osszunk meg mobilkészülékek között Wi-Fi Direct technológiával, hotspot csatlakozás nélkül. Az egyszerű kezelőfelületű Smart Share alkalmazás (DLNA) lehetővé teszi, hogy tartalmakat osszunk meg DLNA kompatibilis telefonunk és okostévénk között, az On-screen Phone funkció pedig a számítógépünk és okostelefonunk közötti zavartalan kommunikációt biztosítja.
 
Az LG Optimus Hub egy egyedi akkumulátorhatékonyság növelő technológiának köszönhetően tovább bírja egy töltéssel. A készülék egy másik erőssége a megnövelt érintésfrissítési ráta, aminek hála a legkisebb mozdulatra is azonnal reagál.
 
Az Optimus Hub Gorilla Glass karcálló edzett üveg előlappal és kapacitív kijelzővel rendelkezik, amely az érintés érzékenységét és a kétujjas használatnál a közelítés és távolítás egyszerű megvalósítását is szavatolja.
Kulcsszavak: LG okostelefon Android

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50