Edward Norton és Daria Werbowy a PRADA phone by LG 3.0 arcai

forrás Prim Online, 2012. február 14. 16:26

Az LG és a PRADA bejelentette, hogy Edward Norton színész és Daria Werbowy modell lesz az arca a David Sims brit divatfotós által készített globális reklámkampánynak, amely a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon bemutatásához készült. Az LG és a PRADA harmadik alkalommal működött együtt, s az eredmény ezúttal is egy olyan készülék lett, amely minkét cég számára kiemelt jelentőséggel bír.

A reklámkampányhoz sikerült megnyerni a sikeres amerikai színészt, Edward Nortont, aki színészkarrierje során olyan filmeket forgatott, mint például a Legbelső félelem, az Amerikai história X, a Mennyei királyság és a Harcosok klubja. Számos egyéb filmben vállalt szerepei mellett íróként és rendezőként is bizonyította tehetségét, például A hihetetlen Hulk c. film háttérmunkálataiban is részt vett. A színész oldalán Daria Werbowy ukrán/kanadai modell látható, akit a világ egyik legelismertebb modelljeként tartanak számon, és aki a PRADA mellett számos vezető divatháznak dolgozott már.

Mindkét személy tökéletesen megtestesíti a PRADA phone by LG 3.0 okostelefon mögött megbúvó fő értékeket: a stílusos megjelenést és az intelligenciát. Mindkét sztár kimagasló teljesítményt nyújtott és nyújt saját szakmájában: Norton Oscar-díjra jelölt színész, Werbowy pedig — többek között — azzal alkotott maradandót, hogy ő tartja a rekordot az egy szezon alatt történő legtöbb divatbemutató megnyitását és lezárását tekintve, valamint az utóbbi évek legjobban kereső modelljei közé tartozik.

Mr. Norton így nyilatkozott: „Megtiszteltetés volt a PRADA-val és az LG-vel együttműködni, hiszen mindkét cég globális márkanévnek számít, és saját iparágukban a leginnovatívabb és legelismertebb vállalatok közé tartoznak.”

A PRADA phone by LG 3.0 telefon ötvözi a PRADA jellegzetes stílusát az LG innovatív technológiájával, ideértve a világ egyik legfényesebb, 4,3 hüvelyk nagyságú és 800 nites képernyőjét. A PRADA letisztult és éles dizájn-filozófiájával felvértezve a telefon fényes érintőképernyővel rendelkezik, hátlapját pedig a PRADA Saffiano kézjegy díszíti — mindez klasszikus fekete kivitelben. A készülék apró részleteinek tervezésekor a letisztult elegancia megvalósítása volt a fő szempont.
A PRADA phone by LG 3.0 az LG speciális technológiájának (Floating Mass) a kézjegyét is magán viseli, amely optikailag tovább fokozza az eleve lenyűgöző, mindössze csupán 8,5 milliméteres vastagságot, az aprócska nyomógombok pedig letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek.

A PRADA phone by LG 3.0 telefon hatékony 1,0 GHz-es kétmagos/kétcsatornás kialakításával biztosítja a nagy sebességet és teljesítményt, a kétsávos Wi-Fi pedig nagysebességű internetszörfözést tesz lehetővé, út közben is.

A készüléket a PRADA telefon kiegészítői, a PRADA márkanévvel fémjelzett dokkoló és a Bluetooth fülhallgató egység teszi még tökéletesebbé. A vásárlók ezen kívül különböző stílusos tokokban is magukkal vihetik legújabb, PRADA phone by LG 3.0 telefonjukat.

A PRADA phone by LG 3.0 hazánkban már elérhető a T-Mobile kínálatában, magyarországi disztribútoroknál és az LG Mobile webáruházban: http://lgmobile-webaruhaz.lg.hu/
 

Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50