A világ legnagyobb Super AMOLED kijelzőjű Samsung telefonja a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2012. április 5. 16:39

A táblagépek nagyobb méretű kijelzője és az okostelefonok hordozhatósága kiválóan egyesül a Samsung Galaxy Note-ban, ami április elejétől a Vodafone honlapján megtalálható prémium üzletekben érhető el. 

A Samung Galaxy Note grandiózus, 5,3 hüvelykes, 1280x800 képpont felbontású kijelzője teljes mértékben kuriózumot jelent az okostelefonok világában. A példátlan méretű készülék egy különleges ceruzával, az úgynevezett S Pen-nel is rendelkezik, amely jegyzetelés mellett akár rajzolásra, sőt grafikai munkákra is használható. A fejlett tollalapú beviteli technológia az érintésvezérléssel kombinálva egyedülálló felhasználói élményt nyújt, a felhasználók a pontosabb irányítás előnyeit például a képek és videók szerkesztésénél is élvezhetik.

 
A nagyméretű képernyő számtalan előnye között említhető az is, hogy a prezentációk, a weboldalak, a hírcsatornák és az e-könyvek különösebb görgetés és nagyítás nélkül is kényelmesen olvashatók, az alkalmazások pedig akár osztott képernyős üzemmódban is használhatók.
 
Az Android Gingerbread operációs rendszerrel rendelkező Samsung Galaxy Note 1,4 GHz-es processzorral bír, melynek köszönhetően villámgyors és akadozásmentes a felhasználói felület. A 16 GB-os beépített memória memóriakártya szinte mindenre elegendő, de a tárhely szükség esetén microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető.
 
A hátlapi 8 megapixeles kamerával kiváló fotók, sőt akár FullHD videó is készíthető (1080p), melyek könnyű elkészítéséről az érintőképernyőn elővarázsolható autofókusz, és további számos kiegészítő beállítási mód gondoskodik.
 
A Samsung Galaxy Note TOP L kategóriájú tarifákkal már 27 990 forintos kezdőrészlettől megvásárolható.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05