ASUS ROG Xonar Phoebus hangkártya-készlet játékosoknak!

forrás Prim Online, 2012. április 13. 12:36

A Republic of Gamers dedikált hangtermékek piacára való belépése olyan termékeket hozott a PC-k rajongói számára, mint a ROG Xonar Phoebus nevű Hi-Fi audioeszköz. A Xonar Phoebus az exkluzív ROG Command technológiát használja, amely akár 50 %-kal is csökkentheti a környezeti zajt és ezzel hiteles hangminőséget produkál az online többszereplős játékmenetek során. Tiszta, 118 dB-es jel-zaj arányával és nagy teljesítményű, 600 ohmos fejhallgató-erősítőjével a Xonar Phoebus precíz helyérzékeléssel és életszerű, magával ragadó audioélménnyel segíti a meggyőzően hatásos játékkörnyezet elérését. A különálló vezérlőegységgel a használat még kényelmesebb, és még több intuitív funkció kerül kézzelfogható közelségbe az ergonomikus asztali játékkörnyezet megteremtéséhez.

Exkluzív ROG Command technológia a játékok során folytatott tiszta, zökkenőmentes kommunikáció érdekében
A játékosok gyakran szembesülnek olyan zajos környezetekkel, amelyek a többszereplős játékoknál elnyomják a játékok hangjait. Emiatt a csapattagok nem hallhatók elég tisztán, könnyű összezavarodni és nehezebb nyerni. Az exkluzív ROG Command technológia az első olyan eset a világon, amikor a Xonar csoport által kidolgozott zajcsökkentést kifejezetten beletervezték egy játékosoknak szánt hangkártya-készletbe. Az intelligens zajcsökkentési algoritmusok és a mikrofon tömbök (kettő van a külön vezérlőegységben) alkalmazásával akár 50 százalékkal is csökkenthetők a környezeti zajok, hatékonyan csillapítva a LAN-partikhoz hasonló helyek zaját, olyan csendet teremtve, mintha csak egy laborban játszanánk. A technológia egyformán jól működik külső mikrofon használatakor és a ROG Xonar Phoebus vezérlőegységbe beépített mikrofonokkal is. A játékosok számára nagy előny, hogy tisztán beszélhetnek egymással és pontosabban irányíthatják a csapattagjaikat – ezzel nem csak élvezetesebb lesz a játék, de javulnak a nyerési esélyek is.

 



A legjobb összetevők és kialakítás a kiemelkedő hangminőség eléréséhez
A ROG Xonar Phoebus egy elegáns és hatékony elektromágneses árnyékoló, valamint az ASUS exkluzív Hyper Grounding földelési technológiája használatával csökkenti az elektromágneses interferenciákat. A Xonar szakértőinek tapasztalataira építő Hyper Grounding technológia az ASUS alaplapok gyártásánál szerzett szakértelmét ülteti át az audiotermékekbe egy többrétegű nyomtatott áramkör formájában, amely hozzájárul a szomszédos alkatrészek és a tápegység zajának csökkentéséhez és a fantasztikusan tiszta hang megteremtéséhez. A ROG Xonar Phoebus PCM1796 digitális-analóg konvertere tiszta, 118 dB-es jel-zaj arányú hangot nyújt. Az új hangkártya jel-zaj profilja ezzel négyszeresen múlja felül a versenytárs audio-termékek és lenyűgöző mértékben, 32-szeresen az alaplapra integrált audioeszközök teljesítményét. Kiemelkedő a harmonikus torzítás (THD) értéke is, a hangkimenetnek mindössze a 0,00039 százaléka torzul.

Erősítés a fejhallgatót használók számára
Mivel sok játékos a fejhallgatót választja a zavaró zajok kizárására, a lehető legjobb hangminőség és az elérhető legnagyobb fokú bizalmasság biztosítására, a ROG és a Xonar csapata a csúcskategóriás TPA6120A2 fejhallgató-erősítőt építette bele a ROG Xonar Phoebus készletbe, amely meghajtja az akár 600 ohmos impedanciájú fejhallgatókat is.

Külön vezérlőegység
A ROG védjegyének számító vörös és fekete színeket viselő ROG Xonar Phoebus vezérlőegység jobb visszajelzést és nagyobb kényelmet nyújt a felhasználóknak. A kártyához a hátoldali I/O-bemeneten csatlakozó vezérlőegység az asztalra tehető, így mindig kéznyújtásnyi távolságban van. A játékosok gyorsan szabályozhatják vagy némíthatják el a hangot anélkül, hogy elő kellene hívniuk a játék vagy az operációs rendszer menüjét. A vezérlőegység emellett mikrofon- és fejhallgató-csatlakozókat is tartalmaz, ami nagymértékben megkönnyíti a csatlakoztatást.

A legmodernebb audiotechnológiák
A ROG Xonar Phoebus-on egy kattintással aktiválható a Dolby Home Theater V4, ami még tovább javítja az audioélményt azzal, hogy teljes mértékben kompatibilis a korszerű hangfeldolgozási technológiákkal. A legújabb szabvány fantasztikus térhatást nyújt az intelligens hangfejlesztések és a high-end audio felhasználóbarátabb megközelítése révén. A termékbe beépítették az exkluzív, játékok számára kifejlesztett ASUS GX 3.0 audio alrendszert is, ami EAX® kompatibilitással javítja a játékok hangját, szélesíti az egyidejű hangeffektusok körét és általában is tisztább hangteljesítményt nyújt minden PC-s játékban.

A termékek egymásra hatásának előnyei
A ROG Xonar Phoebus a ROG – az ASUS kifejezetten a játékos életstílus kiszolgálására szakosodott részlegének – első hangkártya-készlete. Az eszköz, amelynek megjelenése a ROG ötödik évfordulójára esik, a ROG játékfilozófiájának és az innovatív Xonar PC audio-szakértők munkájának együttes eredménye. Ezzel a ROG Xonar Phoebus kifejezetten a játékélmény javításához készült hangrendszert kínálhat a játékosoknak.
 

Kulcsszavak: játék hangkártya Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05