Fantasztikus felhőalkalmazást dob piacra a Qualysoft

forrás Prim Online, 2012. április 25. 10:34

Elkészült a nebula.hu munkaszervező portál - jelentette be a Qualysoft Informatikai Zrt. A fejlesztő társaság fantasztikus felhő alapú megoldása lehetővé teszi az egyszerű kommunikációt a munkatársakkal, beszállítókkal, vagy akár a megrendelőkkel is. Mindezt egyszerűen, hatékonyan, gyorsan.

A megoldás tetszőleges számú ügyfélcsatorna megnyitását teszi lehetővé. A csatornákban össze lehet kötni egy adott projektben érintett munkatársakat, a megrendelőt, megkönnyítve így az érdekeltek együttműködését. De könnyedén beszélgetést lehet kezdeményezni bármely munkatárssal - vagy akár egyszerre többel is - és egyszerűen, “fogd és dobd” technikával lehet fájlokat küldeni nekik. Hab a tortán, hogy a nebula.hu pontosan megmutatja, hogy a használó cég alkalmazottai épp mivel töltik idejüket, s pontosan követhetővé teszi a vállalat folyamatait.


Bayer József, a Qualysoft K+F fejlesztési igazgatója szerint a hatékony munkavégzéshez jól szervezett csapat kell. Ezt a szervezettséget a nebula.hu-val könnyen el lehet érni, mert könnyű tetszőleges összeállítású csoportokat létrehozni, és a feladatokat szétosztani. Az elvégzendő teendőket projektté vagy megrendelések köré szervezhetjük, és könnyedén követhető, hogy ki mivel foglalkozik épp. A leggyakoribb teendőket sablonokba foghatjuk össze, így egyetlen gombnyomással indíthatjuk a következő megrendelés feladatait - jelentette ki Bayer.


A cég kutatási vezetője elmondta azt is, hogy a rendszer lehetővé teszi a fontos információk elérését notebookkal, tablettel, mobil telefonnal is, így akár utazás közben, a dugóban ülve is lehet feladatokat adni a munkatársaknak.
A nebula.hu nem csak egy professzionális munkaeszköz - amelynek havi díja nem lehet több mint egy átlagos telefonszámla -, hanem egy teljes értékű céges weboldal is. A beépített tartalomkezelő rendszerrel könnyen összeállítható egy informatív weboldal, ahol megoszthatók a cégünk hírei, eseményei, blog bejegyzései is.

A nebula.hu Európai Uniós támogatással készült. A fejlesztés teljes összege 292,1 millió forint volt, amelynek 47.48 százaléka volt az uniós támogatás.

http://nebula.hu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09