ASUS G75VW és G55VW: harci játékokhoz optimalizált noteszgépek

forrás Prim Online, 2012. május 2. 09:31

Bejelentette az ASUS a játékhoz optimalizált ROG G75VW és G55VW noteszgépeket – a népszerű Republic of Gamers G sorozat ötödik generációját. Az Intel 3. generációs Core i7 processzorait és a legújabb NVIDIA GeForce GTX 660M/670M GPU-kat tartalmazó, 3 GB GDDR5 VRAM-mal, akár 16 GB DDR3 DRAM-mal felszerelt, és a két merevlemezt akár RAID 0, akár RAID 1 konfigurációban használni képes új G sorozat újragondolja azt, hogy mire képes egy játékhoz készült noteszgép. A kétventilátoros hűtési mechanizmus garantálja, hogy a rendszer hűvösebben és tovább működjön, ezzel is hozzájárulva az ellenség térdre kényszerítéséhez. A játékélményt az NVIDIA 3D LightBoost technológia aktív záras szemüvegei, a beépített mélysugárzó és az ASUS SonicMaster Lite audiorendszer egészítik ki.

Intelligens hűtési megoldás
A bőséges teljesítmény mit sem ér megfelelő hűtés nélkül. Az új G sorozat intelligens, kettős hűtési rendszert használ, amely a hőt egy egyedi, hátul szellőző kialakítással tartja távol a játékostól. A G55VW két ventilátort használ a hűtési hatékonyság javítására, a G75VW pedig ugyanezt dedikált CPU- és GPU-ventilátorokkal és levehető ventilátorszűrőkkel éri el.

Magával ragadó 3D-s szórakozás
Az új G sorozatú, játékhoz optimalizált noteszgépek belsejében rejtőző NVIDIA grafikus vezérlő képes megjeleníteni a DirectX® 11 speciális effektusait és kiváló képváltási sebességet garantál a legújabb játék-kasszasikerek esetében is. Az új G sorozat aktív záras szemüvegeket használ és az NVIDIA 3D LightBoost technológiájának¹ segítségével páratlan élményt kínál a 3D-s játékokban és filmekben – akár az úton, akár otthon, a nagy képernyőn. A látványorgiát az ASUS fenséges SonicMaster Lite audiorendszere, nagy hangszórók és beépített mélysugárzó támogatja meg erőteljes hangokkal és gazdag basszusokkal.

 



Játékoscentrikus kialakítás

A lopakodó vadászgépek ihlette új G sorozat művészi profilját kompakt, matt, alacsony profilú házba került és egy sor játékoscentrikus funkcióval van felszerelve. Az egybeöntött, háttérvilágított billentyűzet külön nyílgombokkal és a „W” billentyűt jelző fénnyel van felszerelve, hogy nehogy emiatt veszítsen bárki is egy fraget. Az enyhén hajló test kényelmet biztosít hosszabb játékmenetek alatt is, a gumírozott, lágy érintésű csuklótámasz és a csillogásmentes, matt, széles látószögű képernyő pedig csökkenti a szem kifáradását a késő esti hentelések közben. Modern, széles fegyvertárával az új G sorozattal az ellenségeknek nem marad más, mint kegyelemért könyörögni a harc közben.

Az NVIDIA 3D LightBoost technológia csak a G75VW-n érhető el

 


 

Kulcsszavak: játék notebook Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05