Bővül a Dell nagyteljesítményű portfoliója: Dell XPS és Vostro számítógépek

forrás Prim Online, 2012. május 8. 14:53

A Dell újabb nagyteljesítményű laptop és asztali számítógép kínálattal látja el az egyéni felhasználókat, a multimédia-mániásokat illetve a kis- és középvállalkozásokat, akiknek komoly erőre és teljesítményre van szükségük összetett feladataik elvégzéséhez.

A legújabb, legnagyobb teljesítményt kínáló megoldásokat igénylő szakemberek számára már elérhető az Intel harmadik generációs processzoraival és a legújabb grafikus megoldással szerelt XPS 8500 és a Vostro 470 asztali számítógép. Bővül a Dell laptopkínálata is, az Insprion Special Edition sorozatot azoknak a családoknak szánja a Dell, akik az átlagosnál komolyabb multimédiás képességekre van szükségük.

Az XPS 8500 Desktop: teljesítmény kreatívoknak
Az XPS 8500 asztali számítógépek nagyszerű felhasználói élményt biztosítanak azoknak, akiknek a munkája nagyobb teljesítményt igényel, de ezért nem kívánnak kompromisszumokat kötni, legyen szó zeneszerkesztésről, intenzív grafikai teljesítményt igénylő tervezési feladatról, multimédiás anyagok készítéséről, szerkesztéséről vagy játékokról.  A gép kompakt méretű, ám prémium kivitelezésű, és a jövőbeni bővítésre is marad még lehetőség.
Az asztali számítógép az Intel harmadik generációs Core i5 és i7 processzoraival érhető el, az erős grafikus teljesítményt az NVIDIA és az AMD biztosítja. Az USB 3.0 gyors adatátvitel biztosít, az opcionális mSATA SSD meghajtóval gyors alkalmazás- és rendszerindítás érhető el. A gép akár 3 terabájtos 7200RPM-es merevlemezzel és 16 gigabájt 1600MHz-es memóriával is kérhető.


Vostro 470 Desktop: az izmos üzlettárs
A mini-torony házban érkező Vostro 470 asztali számítógép kedvező áron biztosítja az üzleti alkalmazásokhoz szükséges teljesítményt. A Vostro 470 megfizethető stílusa és teljesítménye bőven meghaladja az alapszintű számítástechnikai feladatokat, megbirkózik az olyan processzorigényes feladatokkal is, mint a pénzügyi modellezés, adatbányászat, videoszerkesztés, webfejlesztés és grafikai tervezés.

A Vostro 470 figyelemre méltó teljesítményét a választható harmadik generációs Intel Core i5 és i7 négymagos processzorai, az alkalmazásokhoz való gyors elérést biztosító Intel Smart Response technológia, a különálló grafikus chip, a gyors adatátvitelt biztosító USB 3.0, az akár 2 terabájtos merevlemez és a 12 gigabájtig bővíthető memória biztosítja. Az opcionális Dell ProSupport és a DataSafe Online Backup olyan biztonsági és műszaki támogatást nyújtanak a vállalatoknak, ami mellett már teljes figyelmüket az üzletre fordíthatják.

 



Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopok a teljes körű szórakoztatáshoz
Hatalmas teljesítmény és prémium szolgáltatások sora jellemzi az Inspiron 15R és 17R Special Edition laptopokat. Az Insprion Special Edition laptopok fejlett multimédiás képességekkel és prémium hangzással rendelkeznek, miközben áruk megfizethető marad.

A galvanizált alumíniumból készült vékony, de tartós házban érkező Inspiron R Special Edition laptopokat a Dell elsősorban családi gépnek szánja. A választható harmadik generációs Intel Core i7 négymagos processzor, a külön grafikus chip ideálissá teszik a fotók és videók szerkesztésére, de valósághű játékok is játszhatók vele. A laptopokhoz nagyfelbontású képernyő és a háttérvilágított billentyűzet is választható. Az mSATA SSD meghajtóknak, illetve az Intel Rapid Start és Smart Response technológiáinak köszönhetően gyors rendszerindulás és alvó állapotból való visszatérés érhető el.

Gyorsan bővül a nagyteljesítményű portfolió
A Dell nemrég mutatta be az frissült Alienware portfoliót, benne pedig a legújabb, harmadik generációs Intel négymagos processzorokat felvonultató M14x, M17x és M18x gépeket. Továbbá a népszerű, kisebb méretű desktop, az Alienware X51 is megkapja az Intel harmadik generációs Core i7 processzorát valamint az 1600MHz-es órajelű memóriát. A frissült Alienware laptop kínálatot úgy alakították ki, hogy a játékosoknak lehetőségük legyen játékstílusukhoz, -szokásaikhoz leginkább illeszkedő rendszert kiválasztani.

Árak és elérhetőség
Az XPS 8500 és a Vostro 470 desktop számítógépek hazánkban is elérhetőek. Előbbi 239.990Ft utóbbi 164.990Ft-os bruttó fogyasztói áron. Az Intel harmadik generációs négymagos processzoraival az Inspiron 17R Special Edition és a 15R Special Edition laptopok pedig 249.990Ft-tól lesznek kaphatóak.
 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05