LG Optimus L5 mobilfizetés-szolgáltatással

forrás Prim Online, 2012. június 20. 17:02

Az L-Style sorozat elegáns formatervezési irányvonalához hűen az LG Optimus L5 a stílus és a technológia kiváló ötvözetét nyújtja. A mindössze 9.88 mm vékony okostelefon kialakítása rengeteg felhasználóbarát és intelligens funkciót takar, valamint rendelkezik a mobilfizetést és tartalommegosztást támogató NFC (Near Field Communication — kis hatótávolságú kommunikáció) „Tag & Play” szolgáltatással is.

Az LG Tag+ — szintén az NFC technológia segítségével — olyan speciális címkékkel/matricákkal (angolul: tag) kommunikál, amelyek előre beprogramozhatók a telefon beállításainak automatikus módosítására. Ha az irodába belépve a készüléket elhúzza a címke előtt, akkor az LG Optimus L5 automatikusan néma módra vált, vagy éppen aktiválja a Wi-Fi kapcsolatot. Az autó műszerfalára rögzített címke pedig a Bluetooth és a GPS funkció bekapcsolására, illetve a hangerő növelésére is beprogramozható.

A Google legújabb Ice Cream Sandwich Android operációs rendszerét futtató LG Optimus L5 kategóriájának legjobb, 4 hüvelyk átmérőjű kijelzőjével kényelmes megjelenítést és tökéletes felhasználói élményt nyújt. Az új kezelőfelületnek köszönhetően kevesebb képernyőérintéssel több művelet végezhető el. Az LG Optimus L5 az LG új, UX (User Experience) kezelőfelülete QuickMemo funkcióval is rendelkezik, amelyet az oldalsó hangerő-szabályozó gombok együttes megnyitásával lehet megnyitni. A QuickMemo funkcióval egyszerűen, bármely képernyőről, külön alkalmazás megnyitása nélkül, ujjbeggyel rajzolva készíthetők jegyzetek.



Főbb termékjellemzők:

- Chipset: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)
- Memória: (maximum) 4 GB-os belső tárhely, 2.6 GB felhasználói memória / Micro SD-támogatás (32 GB-ig)
- Kijelző: 4 hüvelykes HVGA
- Kamera: 5 megapixeles, autófókuszos hátsó kamera LED-vakuval
- Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Akkumulátor: 1500 mAh
- Méret: 118,3 x 66,5 x 9,88 (mm)


Kulcsszavak: LG okostelefon mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05