Az etikus cégeket díjazza a Telenor

Kis- és nagyvállalatok is pályázhatnak a Telenor Etikus Vállalat Díjra

forrás Prim Online, 2012. június 21. 20:37

A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, és követendő példaként bemutatni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat. A Transparency International Magyarország szakmai támogatásával elindított díjra külön kategóriában várják a hazai kis- és középvállalkozások, illetve a nagyvállalatok jelentkezését.

A Telenor Magyarország és norvég anyavállalata hagyományosan törekszik az etikus működésre, a tisztességes vállalati magatartásra. A mobilszolgáltató a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött a Transparency International Magyarországgal, s közös céljuk, hogy segítsék más vállalatok hasonló kezdeményezéseit. A most meghirdetett Telenor Etikus Vállalat Díjjal olyan cégek erőfeszítéseit kívánják elismerni, akik példát mutatnak a vállalati integritás és a tisztességes üzleti működés területén.

A pályázatra a nagyvállalatok mellett kis- és középvállalkozások jelentkezését is várják. Jelentkezni a www.telenoretikusvallalatdij.hu weboldalon lehet, 2012. szeptember 1-ig. A díjat az üzleti világ egyik legkiemelkedőbb eseményén, a hagyományosan nagy médiaérdeklődésre számot tartó Figyelő Top 200 Gálán adják át a nyertes vállalatoknak.

„A korrupció bizonytalan üzleti környezetet, egyenlőtlen versenyhelyzetet eredményez, ami nehezíti, hogy a vállalatok a minőségre koncentráljanak. Szerencsére ma már sok vállalat felismerte, hogy hosszú távon csak tisztességesen lehet sikeres. A Telenor Etikus Vállalati Díjjal bátorítani és elismerni szeretnénk azokat a cégeket, akiknek hozzánk hasonlóan fontos, hogy felelősen, etikus módon működjenek. Remélem, hogy sokan követik majd a példánkat, mert így érhetjük el, hogy megvalósuljon a korrupció-mentes üzleti környezet és egy versenyképes Magyarország.” – mondta el Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A pályázatokat szakértő zsűri bírálja el: Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezetője mellett a bírálóbizottság tagja dr. Hardi Péter, a Közép-európai Egyetem professzora, Illisz László, a Figyelő Magazin főszerkesztője, dr. Radácsi László, a SmartLab vezetője, a Hungarian Business Leaders Forum elnökségének tagja és Keleti József a Bisnode Magyarország country managere.

Kulcsszavak: Telenor-hu Telenor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09