Szeptemberben és októberben spórolva nyaralhatunk

forrás Prim Online, 2012. július 31. 15:58

Olaszországban az augusztus a főszezon, és ez az árakon is meglátszik, szinte minden kétszer-háromszor annyiba kerül, mint a csendesebb elő- vagy utószezoni hónapokban. Pedig a tenger szeptemberben még nem hül ki, a mediterrán vidéken a kellemes nyár is eltart még egy darabig, ugyanakkor a kedvelt úticélok már nem hemzsegnek annyira a turistáktól, az utak kevésbé forgalmasak, és a szállás mellett az autókölcsönzés, a repülés, és a kombinált utazási ajánlatok is olcsóbbak.

Aki szeptemberi, vagy októberi utazást tervez, a Sixt minden olaszországi állomásán kiemelkedő ajánlatokban részesül: például heti bérlés esetén (pénteki, szombati vagy vasárnapi felvétellel) mindössze napi 22,71 euróba kerül egy Fiat 500-as, míg napi 32,85 euróért egy Renault Megane Sportour-t is bérelhetünk.


A kedvezményes ajánlatok a www.sixt.hu oldalon is elérhetőek az „Akciók” menüpont alatt, míg az itt fel nem tüntetett egyéb kiemelkedő promóciókról érdeklődhetünk a Sixt ügyfélszolgálatán a +36 1 451 4227-es telefonszámon.


- A koraőszi hónapokban nem csak autót, hanem - egy kíváló partner, az UNA HOTELS & RESORTS révén -kedvező szálláslehetőséget is kínál a Sixt az Olaszországba utazóknak – mondta el Dévai Gábor, a Sixt magyarországi képviseletét ellátó Wallis Autókölcsönző Kft. ügyvezetője. – Itt lakni önmagában is élmény: az UNA létesítményei mindig külön figyelmet fordítottak az olasz designban és építészetben megjelenő új irányzatokra, amelyekben a legfontosabb olasz építészeti elemek is helyet kapnak. A hotelek egyéni stílussal rendelkeznek, a korszerű technológia is jelen van, a berendezések különleges hangsúlyt kapnak a design részleteiben, és remekül beleolvadnak az őket körülvevő környezetbe.


Az UNA Hotels & Resorts három különböző típusú szállás lehetőségét kínálja: az UNA Hotels elegáns városi hoteleket, az UNA Resorts tengerparti vagy vidéki kifinomult rezidenciákat, ahol az egészségre, szépségre, sportra és relaxálásra van lehetőség, míg az UNAWAY Hotels a főbb útvonalak menti szállodákat, ami ideális választás azoknak, akik be szeretnék járni az országot. Az UNA Hotels & Resorts szeptemberben és októberben egy exkluzív egyedi, hétvégére szóló ajánlattal várja a Sixt ügyfeleket. Néhány részlet az ajánlatukból, amelyek péntektől vasárnapig érvényesek: két személyre szóló szállás reggelivel és ingyenes internetkapcsolattal: Nápolyban 73€-tól, Milánóban 83€-tól, Bologna-ban 79€-tól, Toszkánában 88€-tól érhető el. A foglalás módja nagyon egyszerű, az érdeklődőnek a www.unahotels.it weboldalra kell látogatnia, majd kiválasztania az úticélt, és online foglalást tennie C-SIXT kód megadásával. A szeptember-október időszakára érvényes kedvezményes árak ezt követően azonnal megjelennek. Ráadásul - ha bármilyen változás merül fel a tervekben - a foglalás akár egy nappal az érkezés előtt is lemondható bármilyen pótdíj fizetési kötelezettsége nélkül.

 

Kulcsszavak: autószolg Sixt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05