Telekom Civil és CivilNET Díjcsomag – a civilekért

forrás Prim Online, 2012. október 3. 09:27

A Magyar Telekom adományozási kuratóriuma, a hello holnap! Kuratórium az idén második alkalommal is meghirdeti a Civil és CivilNET díjcsomag pályázatot. A civil szervezetek részére kiírt pályázattal a Telekom célja, hogy lehetőségeihez mérten segítse azok munkáját, akik a magyar társadalom, azaz mindannyiunk gondjainak megoldásán, enyhítésén fáradoznak.

A Magyar Telekom speciális díjcsomagokat alakított ki civil szervezetek működési költségeinek csökkentésére, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletalakító munkáját. A Civil Díjcsomagban az országon belül kezdeményezett vezetékes távközlési szolgáltatás havidíj nélkül, 500 perc forgalmi díjmentességgel és kapcsolási díj nélkül él. Az 500 perc feletti forgalom díjazása átlagosan 30% forgalmi díjkedvezményt biztosít az alapcsomaghoz (Bázis) képest. A szervezetek az így megtakarított forintokat olyan célokra tudják fordítani, amely valóban a rászorulók javát szolgálja. A Civil Díjcsomagot egy évre, pályázati úton ítéli oda hello holnap! Kuratórium. A pályázati lehetőség alapvető feltételei közé tartozik, hogy a szervezet közhasznúsági fokozatát igazolni tudja, a díjcsomagra kijelölt, a Telekomnál előfizetett vezetékes telefonvonal a szervezet nevén működjön, és a Magyar Telekommal szemben ne legyen díjtartozása. A Civil Díjcsomag kizárólag a Magyar Telekom szolgáltatási területén és csak hagyományos telefonvonalon érhető el.

A Civil Díjcsomag mellett a közhasznú szervezetek pályázhatnak a díjmentes internet elérést biztosító CivilNET internetes díjcsomagra is, mely belépési díj és havidíj nélküli internetszolgáltatást nyújt a pályázaton nyertes közhasznú szervezetek számára. A CivilNET díjcsomagra kizárólag a Civil díjcsomaggal együtt lehet pályázni, az internetszolgáltatás a pályázatban megadott fővonalra kerül berendezésre a Civil díjcsomaggal együtt. A CivilNET Díjcsomagot is egy évre, pályázati úton ítéli oda a hello holnap! Kuratórium. A CivilNET Díjcsomag kizárólag a Magyar Telekom szolgáltatási területén érhető el. A részletes feltételeket tartalmazó pályázati felhívás és a letölthető adatlap elérhető a http://www.telekom.hu/fenntarthatosag/kozosseg/civil_es_civilnet_dijcsomagok weboldalon.
A pályázatok beérkezésének határideje 2012. október 12.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50